+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Mobil reparation hos Fix By Drive

Er din mobil gået i stykker? Så er du landet det helt rette sted. Her hos os reparerer vi vi stort set alle enheder! Det er fuldstændig ligegyldigt, hvilken telefon du har – vi kan med garanti fikse den for dig. Vi reparerer desuden også andre enheder, end blot telefoner, så har du eksempelvis også en computer eller tablet, som er gået i stykker, så kan vi også fikse den for dig. Vi reparerer alt lige fra skærme og batterier til harddiske og trælse virusser. Der kan opstå mange forskellige problemer med vores elektroniske enheder, men vi kan heldigvis altid hjælpe dig. Vi kan vi kan lave en mobiltelefon reparation for dig, samt mange andre former for reparationer. Vi reparerer naturligvis alle mærker, du kan eksempelvis få repareret din telefon fra Mac, Huawei, Samsung og Sony her hos os. Læs med på siden her, og opdag de mange muligheder.

Mobiltværksted

Her hos Fix By Drive har du mulighed for at booke en tid til reparation, eller komme forbi vores værksted helt uden tidsbestilling.  Vi reparerer alle former for mobiler, tablets og computere. Vi har gennem de sidste 10 år desuden specialiseret os i reparationer af iPhones, iPads, Android telefoner, computere og mange andre enheder.

 

Mobil reparation i Herning

Bor du i Herning, og er batteriet på din mobil helt og aldeles umuligt? Måske har du spildt vand udover din computer, så den har fået en væskeskade? Ligegyldigt hvad, så er det intet problem. Her hos Fix By Drive er vi nemlig stolte af at kunne tilbyde bundkort reparation af din mobil som en af de eneste i hele Herning om omegn. 90% af alle de reparationer, vi laver, kan gennemføres indenfor 45 minutter. Så skal du have skiftet din skærm, din mikrofon, dit batteri, eller skal du blot have efterset din mobil, så kan du altid booke en tid hos os.

 

Mobil reparation i Silkeborg

Har du været på sejlferie ved Silkeborg sø, og var du så uheldig at tabe din telefon ned i vandet? Så frygt ikke, for vi er her for at hjælpe. Her hos Fix By Drive reparerer vi alle slags telefoner med vandskader helt uden problemer. Du skal bare komme forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning. For os er det fuldstændig ligegyldigt, om din telefon er en Huawei, en Samsung eller en Sony – vi kan lave en mobiltelefon reparation af alle mobil mærker, og vi gør det desuden med glæde! Derudover er kvaliteten på de fleste af vores reservedele A+++ og OEM, og når du bestiller reparationen af din mobil, kan du helt selv bestemme, hvilken kvalitet du ønsker.

 

Mobil reparation i Holstebro

Er du bosat i Holstebro, så tilbyder vi naturligvis også vores mobil reparationer til dig. Vi tilbyder en lynhurtig mobiltelefon reparation i allerhøjeste kvalitet – og så tilbyder vi naturligvis den service i hele omegnen. Her hos Fix By Drive kan vi reparere alt lige fra din ødelagte skærm til din ødelagte home knap. Bor du altså i Holstebro, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du en dag får brug for en reparation af din mobil i Holstebro eller omegn – vi er her altid for dig! Du skal blot forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning.
Vi er altid klar til at hjælpe, og vi er kun et enkelt op kald væk – vi glæder os til at høre fra dig.

 

Telefon reparation med service af højeste kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der går udover det sædvanlige. Er du i tvivl om, hvad din mobil fejler, så diagnosticerer vi fejlen til en billig pris.
Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder garanti på alle vores udskiftede dele. Det betyder, at hvis den udskiftede reservedel ikke virker efter hensigten indenfor 2 år, så fikser vi den helt uden problemer.
Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 21361631 

Betalingsmuligheder
Følg os