+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk

Hvem er vi?

FixByDrive er en dansk virksomhed, der er ejet af iværksætteren Tekin Yavuz.
Interessen for smartphones, tablets og computere var med til at starte virksomheden, som i dag reparerer alt indenfor de nævnte områder. Interessen startede med Apple produkter som iPhone, iPad, Macbook og Imac og har på sigt også bredt sig til andre mærker som Samsung, Huawei, Sony og mange andre smarte enheder.

FixByDrive ligger i Herning, men servicerer også kunder i Silkeborg og Holstebro omegn.

Konceptet 

Vores mål er at gøre det så billigt og nemt for kunden som overhovedet muligt.
Konceptet går ud på at man kontakter os via telefon, mail eller facebook, hvor vi sender en reparatør ud på din adresse så hurtigt som muligt. Du slipper for at tage ned til en fysisk butik og indlevere din enhed, og betale priser der er langt højere end vores.

Kvalitet

Hos FixByDrive går vi meget op i kvalitet og service og bruger derfor kun reservedele vi kan stå inde for. Vi bruger kun markedets bedste reservedele og giver derfor livstidsgaranti på vores reparationer.

Åbningstider

Vi går meget op i service for vores kunder og tilbyder derfor også gratis telefonisk support alle dage mellem 8-23. Det gælder også søn- helligdage.

Så har du et problem med din enhed, kan du altid ringe til os på 93109899 eller skrive til os på info@fixbydrive.dk.
Vi glæder os til at stå til at komme dit problem til livs.

Priser

Alle vores priser er under markedsprisen for reparationer. Vi har ikke de sædvanlige udgifter som husleje, som alle andre fysiske butikker har. Derfor kommer det dig som kunde til fordel. Du sparer både tid og penge.

Service

Hos FixByDrive er vi stolte af at kunne levere en fantastisk service. Vores kunder elsker vores lave priser, og kontakter os gerne igen for at få udført en reparation. Vil du også gerne bedømme vores arbejde? Det kan du gøre ved at følge ét eller flere af disse tre links. Tak på forhånd.

Google

Trustpilot

Facebook