+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 3T Reparationer 

Har du erhvervet dig et af Oneplus første telefoner og søger et sted der kan fikse den til billige penge? Så er du endt det helt rigtige sted. For hvis du bor i Herning og ikke vil køre rundt og lede efter telefon reparationsværksteder, så skal du bare ringe til os. Vi kommer ud på adressen du ønsker og fikser din Oneplus telefon. Kørsel er altid gratis og du betaler kun for selve reparationen.

Ved du ikke hvad din telefon fejler eller gerne vil have uddybet nogle reparationspriser, så kan du altid gribe telefonen og kontakte os på vores telefonnummer. Så skal vi nok hjælpe dig 🙂

Priser

OnePlus 3T reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++ 1000 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1200 kr.
Batteri Udskiftning 400 kr.
Mikrofon Udskiftning 400 kr.
Bagside (original) 999 kr.
Home Knap Udskiftning 500 kr.
Front Kamera Udskiftning 500 kr.
Bagkamera Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 500 kr.
Ladestik Udskiftning 500 kr.
Lydløs Knap udskiftning 500 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 500 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 500 kr.
Jackstik Udskiftning 500 kr.
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

OnePlus reparation billigt

Reparation af din Oneplus i Herning, Holstebro og Silkeborg. Vi udfører reparation til meget lave priser, så du altid er sikker på at du får udført reparationen til en billig pris. Reparation af din Oneplus kan være meget dyr, men takket være vores prisgaranti, er du altid sikret en fornuftig pris. Så hvis din skærm er knust på din oneplus mobiltelefon, så kontakt os for at få en pris. Vi hjælper dig også med reparation af alle andre dele på din Oneplus.

Skærm reparation af Oneplus i Herning

Er skærmen ved at være godt smadret så du ikke længere kan bruge touch funktionen optimalt på din Oneplus? Er du træt af at få splinter i fingrene af at bruge en smadret skærm? Det kan være din Oneplus smartphone ikke længere kan gå på nettet fordi Wi-fi ikke virker på den? Så er vi her for dig. Vi kan lave stort set alt på din Oneplus telefon. Book en tid i dag og lad os fikse din enhed.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.