+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 5T Reparationer 

Spildt vand eller kaffe på din Oneplus 5T og den er i udu? Måske har du nogle software problemer efter du har “rootet” din Android telefon? Det kan vi sagtens hjælpe dig med. OnePlus 5T kan være en svær telefon at reparere men vores teknikkere med mange års erfaring indenfor reparation af elektroniske enheder som denne, kan med garanti finde ud af hvad problemet er og udbedre den.

Husk at hvis du finder reparationen billigere, matcher vi prisen uanset hvad. Simpelt. Enkelt.

Priser

OnePlus 5T reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++ 1200 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1500 kr.
Batteri Udskiftning 500 kr.
Mikrofon Udskiftning 500 kr.
Bagside Udskiftning (original) 999 kr.
Home Knap Udskiftning 500 kr.
Front Kamera Udskiftning 500 kr.
Bagkamera Udskiftning 550 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 500 kr.
Ladestik Udskiftning 500 kr.
Lydløs Knap udskiftning 500 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 450 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 500 kr.
Jackstik Udskiftning 500 kr.
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

OnePlus reparation i Silkeborg

Har du knust glasset på din Oneplus smartphone? Er dit ladestik på din Oneplus ødelagt og trænger til at blive repareret? Måske er dit batteri gammelt og slidt og kræver reparation? Så er vi her for dig. Vi kan reparere stort set alt på din Oneplus mobiltelefon til fornuftige priser. Har du et problem med din Oneplus? Kontakt os i dag og få et tilbud på reparation.

Gratis lånetelefon i Herning når du vælger at reparere hos os

Har du en iPhone, Samsung, Nokia, Oneplus eller en anden type smartphone som kræver at vi tager den på værksted, så kan du kvit og frit låne en telefon af os. Du bestemmer selv om det skal være IOS (iPhone) eller en Android enhed (Samsung, Nokia, Oneplus mm.) Når vi har repareret din mobiltelefon, kommer vi tilbage med den.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.