+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 6 Reparationer 

Hos FixByDrive giver vi rabat på flere reparationer på én gang. Det vil med andre ord sige, at hvis du f.eks. skal have skiftet din skærm og batteri på samme tid på din Oneplus mobiltelefon, så får du rabat. Du kan faktisk få rabat på hele 20% afhængig af hvilken enhed det drejer sig om og hvilken hardware eller software der skal udskiftes. 

Hvorfor du skal vælge os som din reparatør, kan du læse mere om på forskellige hjemmesider på internettet. Du kan bl.a. tjekke Trustpilot, Google og Facebook. Vi gør alt for at gøre vores kunder tilfredse.

Priser

OnePlus 6 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++ 1600 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1800 kr.
Batteri Udskiftning 500 kr.
Mikrofon Udskiftning 600 kr.
Bagside Udskiftning 600 kr.
Home Knap Udskiftning
Front Kamera Udskiftning 500 kr.
Bagkamera Udskiftning 600 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 600 kr.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning 600 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 550 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 600 kr.
Jackstik Udskiftning
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Silkeborg, Herning og Holstebro

Vores koncept er enkelt. Vi har gjort det nemt for den danske befolkning at få repareret deres smartphones, tablets og computere. For hvorfor komme til os når vi kan komme til dig? Grib fat i telefonen eller kontakt os via vores telefonnummer, så sender vi en teknikker ud til dig, hvor han udfører reparationen af din iPhone, Samsung, Huawei, iPad og mange flere.

Batteri reparation af din smartphone i Herning

Batteriet på din smartphone skal efter nogle års brug, skiftes. Det gælder ikke kun Apple iPhone, Samsung eller Nokia. Alle mobiltelefoner skal i dag have skiftes deres batteri typisk efter 2 års brug. Det kan vi sagtens gøre for dig i Herning. Mobiltelefoner er i dag typisk limet sammen og det kræver at man ved hvad man gør, så man ikke ødelægger andre dele på sin smartphone fordi man selv vil prøve. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.