+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 6T Reparationer 

Skal du have repareret din Oneplus mobiltelefon og søger det sted der kan gøre det billigt?
Så er du endt det rigtige sted. FixByDrive i Herning, kører rundt i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn for at reparere enheder som Oneplus smartphones. Du skal blot kontakte os på vores bookingsside, ringe til os eller skrive til os på facebook, hvor vi derefter kører ud til dig og fikser din mobiltelefon lynhurtigt. Vi giver altid den bedste service og bruger kun de bedste reservedele når vi skal reparere din telefon. Det er bl.a. derfor vi giver livstidsgaranti på mange af vores reparationer. Garanti som du ikke finder særlig mange steder når det omhandler reparation af Oneplus mobiltelefon.

Priser

OnePlus 6T reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++1600 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD1800 kr.
Batteri Udskiftning600 kr.
Mikrofon Udskiftning500 kr.
Bagside Udskiftning600 kr.
Home Knap Udskiftning
Front Kamera Udskiftning600 kr.
Bagkamera Udskiftning600 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning600 kr.
Ladestik Udskiftning600 kr.
Lydløs Knap udskiftning600 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning600 kr.
Jackstik Udskiftning600 kr.
Panserglas200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billige Oneplus reparation og skærmskift

Har du problemer med en smadret Oneplus mobiltelefon? Virker touch ikke på din Oneplus? Det er vi heldigvis eksperter i at udskifte. Vi har gennem flere år repareret Oneplus mobiltelefon og gør os til et af de bedste. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan vise hvorfor du skal vælge os til en anden gang også.

Vi står inde for det vi laver

Vi er så sikre på vores kvalitet, at vi giver livstids på de fleste reparationer. Hvis du mod forventning oplever problemer med din smartphone, så skal du blot kontakte os og vi sender en teknikker ud til dig for at gøre det godt igen. Ingen diskussion.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.