+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 7 Reparationer 

Har du smadret glasset på din Oneplus 7 mobiltelefon, som har resulteret i et knust skærm? Er LCDen død på den så du ikke længere kan se hvad der foregår på din skærm? Så kan vi skifte det for dig med livstidsgaranti. Med vores livstidsgaranti, kan du være helt rolig. Vi dækker din skærm så længe den ikke har nogle fysiske skader på den eller har fået vand. Det vil med andre ord sige, at hvis din skærm om f.eks. 5 år ikke længere fungerer som den skal, så reparerer vi den gratis for dig. Det sikrer dig at du altid får reservedele i topkvalitet.
Kontakt os i dag og hør nærmere.

Priser

OnePlus 7 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++
Skærm Udskiftning Original LCD 1900 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 600 kr.
Bagside Udskiftning 900 kr.
Home Knap Udskiftning
Front Kamera Udskiftning 600 kr.
Bagkamera Udskiftning 600 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 600 kr.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning 600 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 600 kr.
Jackstik Udskiftning 600 kr.
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Livstidsgaranti = Kvalitet

Vi hos FixByDrive er så sikre på vores kvalitet og arbejdet der bliver udført, at vi tilbyder tilbyder livstidsgaranti i stedet for den lovpligtige 2 års garanti. Det sikrer dig som kunde, at du med tryghed kan få repareret din smartphone hos os. Vi har i dag udført flere tusinde reparationer og ved hvad det kræver at få repareret din smartphone professionelt. Kontakt FixByDrive i dag og hør hvordan vi kan afhjælpe dine problemer med din smartphone.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.