+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 7 Pro Reparationer 

Fungerer din Oneplus 7 Pro ikke længere som den skal? Du har muligvis tabt den i vand eller beskadiget skærmen så den ikke længere fungerer? Der kan være mange problemer med smartphones. Heldigvis er vi her for dig. Hvis du oplever problemer med din Oneplus 7 pro smartphone, kan du altid kontakte os og vi sender en reparatør ud til dig for at vurdere hvad der skal til for at reparere din Oneplus telefon. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere.

Priser

OnePlus 7 Pro reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++ ——
Skærm Udskiftning Original LCD 2800 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 700 kr.
Bagside Udskiftning 999 kr.
Home Knap Udskiftning
Front Kamera Udskiftning
Bagkamera Udskiftning 700 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 700 kr.
Ladestik Udskiftning 700 kr.
Lydløs Knap udskiftning 700 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 700 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 700 kr.
Jackstik Udskiftning 700 kr.
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Er din Oneplus skærm gået i stykker?

Er uheldet ude og din Oneplus skærm er gået i stykker efter du har tabt den, så er der hjælp at hente i et af vores varevogne. Vi er et af danmarks bedste reparatører og ved hvad det kræver at få udskiftet din skærm. Er der noget andet i vejen med din Oneplus som du ikke helt hvad er? Så lad os kigge på den og vurdere hvad der skal til for at få den op at køre igen!

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.