+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 7T Pro Reparationer 

Oneplus 7T Pro telefon, er en fantastisk smartphone. Med en super lækker skærm, er den et af markedets bedste telefoner. Desværre kan man være uheldig og smadre skærmen, som resulterer i et knus glas eller ødelagt LCD. Det kan vi hjælpe dig med at udskifte. Vi er efter mange års erfaring blevet eksperter indenfor Oneplus reparation, og andre former for reparationer indenfor smarte enheder. Ring til os i dag og høre hvordan vi kan hjælpe dig og din smartphone.

Priser

OnePlus 7T Pro reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++ ——
Skærm Udskiftning Original LCD 2600 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 600 kr.
Bagside Udskiftning 750 kr.
Home Knap Udskiftning 600 kr.
Front Kamera Udskiftning 600 kr.
Bagkamera Udskiftning 600 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 600 kr.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning 600 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 600 kr.
Jackstik Udskiftning 600 kr.
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Oneplus 7T Pro reparation i Herning

Oneplus reparation i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn. Vi kører gratis ud til dig og reparerer din Oneplus 7T Pro mobiltelefon. Ved at bruge os, slipper du for at køre rundt og lede efter et værksted. Du skal blot gribe din telefon og ringe til os. Vi sender herefter en reparatør ud til dig, som udfører reparationen til markedets absolut bedste priser. Du sparer både tid og penge ved at vælge os.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.