+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus reparation hos FixByDrive 

Velkommen til FixByDrive! Her på siden kan du læse alt om vores OnePlus reparation, og vi reparerer naturligvis alle OnePlus modellerne. Her hos FixByDrive reparerer vi derudover også alle modeller af OnePlus telefoner, og det er således helt ligegyldigt, hvilken OnePlus telefon du har – vi fikser den gerne for dig. Det vil derfor også sige, at vores OnePlus reparation omfatter OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6 samt OnePlus 6T. står du altså med en smadret skærm på en af disse telefoner, skal du ikke tøve med at give os et ring. Det er desuden ligegyldigt, om din telefon har fået en vandskade, en smadret skærm eller noget helt tredje – vi fikser nemlig alle former for skader. Vores OnePlus reparation foregår nemt og hurtigt, men har du helt andet telefon, eksempelvis en Samsung, så kan vi naturligvis også foretage en reparation af den. Læs med her på siden, og lær meget mere om vores reparationer.

OnePlus reparation i Herning 

Bor du i Herning, og er du kommet til at give din telefon en væskeskade? Måske har du tabt den, så skærmen er smadret? Ligegyldigt, hvilket problem du står med, så kan vi med garanti reparere din telefon for dig. Som en af de eneste i Herning og omegn, tilbyder vi nemlig bundkort reparation af alle OnePlus telefoner. Derudover foregår vores OnePlus reparation nemt og hurtigt, og 90% af reparationerne bliver faktisk udført indenfor blot 45 minutter.

 

OnePlus reparation i Holstebro

Er du bosat i Holstebro, og har du problemer med din OnePlus telefon, kan du også ringe til os. Alle vores reparationer er af top kvalitet, og hos os får du med garanti den bedste service i området. Her hos FixByDrive står vi altså altid klar til at hjælpe dig, hvis du bor i Holstebro og har en OnePlus telefon, som trænger til en reparation. Det kræver blot du kommer forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning.

 

OnePlus reparation i Silkeborg 

Er du derfor bosat i Silkeborg, og er der pludseligt opstået et problem med din OnePlus telefon, så kan du altså også ringe til os – ligegyldigt om du har en telefon fra OnePlus 3T serien, OnePlus 5 serien, OnePlus 5T serien, OnePlus 6 serien eller OnePlus 6T serien. Udover, at vi reparerer alle modeller af OnePlus telefoner, så har du hos os faktisk også mulighed for helt selv at vælge, hvilken kvalitet du ønsker på dine nye reservedele. Størstedelen af vores reservedele har nemlig en kvalitet helt op til A+++ og OEM, og du skal blot fortælle os, hvilken kvalitet du ønsker, når du bestiller tid til din Sony reparation. Kom forbi vores værksted i Herning og lad os hjælpe dig med dit problem!

 

Service i top kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der går udover det sædvanlige.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder garanti på alle vores udskiftede dele. Det betyder, at hvis den udskiftede del ikke virker efter hensigten indenfor 2 år, så fikser vi den helt uden problemer.

Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os