+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Playstation og Xbox reparationer

Vi har flere års erfaring indenfor playstation reparationer. Hvis din Playstation ikke længere virker, ikke læser cden, larmer eller kører langsomt, kan vi helt sikkert hjælpe dig så din Playstation føles som ny igen. Det kan i de fleste tilfælde godt betale sig at reparere din Playstation i stedet for at købe en ny.

Vi reparerer også HDMI indgange, controllere og andre stik indgange på din enhed. Kom forbi vores værksted og se hvordan vi kan hjælpe dig. Vores adresse er Bredgade 41 i Herning (lige ved Føtex P-plads)

Vi reparerer også enheder som Xbox. Kontakt os i dag og se hvordan vi kan hjælpe dig med at reparere din Xbox så den igen fungerer som den skal!

 

 

Priser

Playstation og Xbox reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Playstation HDMI udskiftning 900 kr.
Blæser 500 kr.
Strømforsyning 1000 kr.
Rensning inkl. kølepasta 600 kr.
Controller batteri  350 kr.
Controller rep 350 kr.
Harddisk udskiftning (opgradering) Kontakt for pris.
Wifi antenne 1000 kr.
Reparation efter væskeskade 1000-2000 kr
Andre typer fejl Kontakt for pris.
Diagnose 250 kr.
Nulstilling 250 kr.
Alle Xbox reparationer Kontakt for pris.

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Playstation reparation i Herning

Har du problemer med din Playstation (PS4 eller PS5), så kan du altid kontakte os og vi vil hjælpe dig på. bedste vis. Vi er eksperter indenfor området og vil med garanti også kunne hjælpe. dig. Om du har spildt væske på din PS, om den larmer eller fejler noget helt tredje, så kom forbi os. Vi skal nok finde fejlen for dig hurtigst muligt så du igen kan spille 🙂

Ganske få Playstation reparatører i midtjylland

Playstation reparationer er ikke noget alle steder tilbyder. Vi tilbyder flere typer reparationer indenfor Playstation. Vi reparerer Playstation 4 og 5. og kan lave de fleste fejl indenfor få timer/dage. Vi kan udskifte harddisk, lave væskeskader, løse problemer der gør at din Playstation ikke kan starte, skifte cd drevet hvis den ikke kan læse disken eller hvis den fejler noget helt andet. Kom forbi vores værksted på Bredgade 41 og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig. Vi skal nok finde fejlen.

Min Playstation bliver varm og larmer?

Bliver din Playstation eller Xbox også varm efter et par års brug? Den er måske langsommere til at starte op og larmer unødvendigt? Så skal den helt sikkert til service hus os. Playstation og andre spillekonsoller som Xbox og Nintendo switch, Nintendo Wii mm, kan blive varm efter nogle års brug uden at have været til service. De kan have samlet støv og kølepastaen som er monteret fra fabrikken af, kan være slidt og trænger til en udskiftning. Det kan vi helt sikkert hjælpe dig med. Hvis du bor i Herning og gerne vil have fikset/repareret din PS, så kom forbi os og vi fikser den samme dag typisk 🙂 90% af alle vores reparationer på spillekonsoller, bliver klaret samme dag. Nogle gange endda i løbet af et par timer.

Jeg har ikke nok plads/Jeg mangler plads på min Playstation?

Mangler du plads på din Playstation eller Xbox? Du har måske for mange spil installeret der gør at der ikke er mere plads på din konsol. Det kræver en opgradering af din harddisk og dermed få mere plads. Når du ikke har nok plads på din PS, resulterer det i at du bliver nødt til at slette andre spil for at installere nye. Det slipper du for ved at opgradere din harddisk til en endnu større lagerplads, og dermed behøver du ikke slette andre spil for at installere nye.

Min playstation tænder ikke?

Hvis din Playstation ikke tænder, kan det skyldes rigtig mange ting. Bundkortet, strømforsyningen, kortslutning eller noget helt fjerde. Heldigvis er vi eksperter indenfor området og kan helt sikkert også hjælpe dig med din Sony Playstation enhed. Kom forbi så vi kan diagnosticere din enhed og lad os hjælpe dig så du igen kan få gavn af din Playstation. Vores adresse er Bredgade 41 i Herning.

Fakta om enhed

Kommer snart.

 

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.