+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Playstation 4 og 5 reparationer

Vi har flere års erfaring indenfor playstation reparationer. Hvis din Playstation ikke længere virker, ikke læser cden, larmer eller kører langsomt, kan vi helt sikkert hjælpe dig så din Playstation føles som ny igen. Det kan i de fleste tilfælde godt betale sig at reparere din Playstation i stedet for at købe en ny.

Vi reparerer også HDMI indgange, controllere og andre stik indgange på din enhed. Kom forbi vores værksted og se hvordan vi kan hjælpe dig. Vores adresse er Bredgade 41 i Herning (lige ved Føtex P-plads)

 

 

Priser

Playstation 4 og 5 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Playstation HDMI udskiftning 900 kr.
Blæser 500 kr.
Strømforsyning 1000 kr.
Rensning inkl. kølepasta 600 kr.
Controller batteri  350 kr.
Controller rep 350 kr.
Harddisk udskiftning (opgradering) Kontakt for pris.
Wifi antenne 1000 kr.
Reparation efter væskeskade 1000-2000 kr
Andre typer fejl Kontakt for pris.
Diagnose 250 kr.
Nulstilling 250 kr.

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Playstation reparation i Herning

Har du problemer med din Playstation (PS4 eller PS5), så kan du altid kontakte os og vi vil hjælpe dig på. bedste vis. Vi er eksperter indenfor området og vil med garanti også kunne hjælpe. dig. Om du har spildt væske på din PS, om den larmer eller fejler noget helt tredje, så kom forbi os. Vi skal nok finde fejlen for dig hurtigst muligt så du igen kan spille 🙂

Ganske få Playstation reparatører i midtjylland

Playstation reparationer er ikke noget alle steder tilbyder. Vi tilbyder flere typer reparationer indenfor Playstation. Vi reparerer Playstation 4 og 5. og kan lave de fleste fejl indenfor få timer/dage. Vi kan udskifte harddisk, lave væskeskader, løse problemer der gør at din Playstation ikke kan starte, skifte cd drevet hvis den ikke kan læse disken eller hvis den fejler noget helt andet. Kom forbi vores værksted på Bredgade 41 og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig. Vi skal nok finde fejlen.

Fakta om enhed

Kommer snart.

 

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.