+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Samsung J Serie Reparationer 

Samsung J serie reparation er noget vi har specialiseret os i. Vi har repareret Samsung telefon i flere år kan med stolthed fortælle at vi er blevet eksperter indenfor området. Om du skal have skiftet skærm på din Samsung eller have skiftet batteriet, så kan vi helt sikkert gøre det for dig. Kontakt os allerede i dag og vurder hvorfor det skal være os der reparerer din Samsung telefon. Vi kan kontaktes på vores telefonnummer eller mail. Du kan også vælge at skrive til os, så vi sammen kan finde ud af hvad der er den bedste løsning for dig og din Samsung J telefon.

Priser

Samsung J serie reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Reparationer: Skærm Batteri
Samsung J3 800 kr. 500 kr.
Samsung J5 700 kr. 600 kr.
Samsung J5 (2016) 1000 kr. 600 kr.
Samsung J5 (2017) 1100 kr. 600 kr.
Samsung J6 900 kr. 500 kr.
Samsung J6 Plus 900 kr. 500 kr.
Samsung J7 (2016) 1100 kr. 600 kr.
Samsung J7 (2017) 1300 kr. 600 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Lynhurtig reparation i Herning

Vi ved hvor vigtig din Samsung telefon er, derfor går vi meget op i at reparere din Samsung så hurtigt som muligt. 90% af gangene er det muligt at reparere din smartphone indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelte tilfælde der godt kan tage lidt længere tid. Hvis reparationen kræver at din smartphone kommer på værksted, giver vi dig en gratis låneenhed mens vi reparerer den. Når reparationen er udført, kommer vi tilbage med din Samsung.

Vi kan fikse din Samsung smartphone

Hvis du har været så uheldig og smadre din flotte Samsung mobiltelefon, kan vi hjælpe dig med at reparere den igen så den er så flot som ny. Vi er eksperter indenfor Samsung reparation og kan tilbyde stort set alle former for reparation af denne model.

Samsung skærm reparation i Herning

Samsung skærme er typisk dyrere end f.eks. iPhone skærme, da der er mange faktorer der spiller ind. Men behøver det at koste for meget til at man gider at få den repareret? Ikke hvis du lader os fikse din Samsung telefon! Vi giver den absolut bedste pris på skærm reparation på din Samsung. Finder du det billigere i Herning? Jamen så matcher vi prisen. Ingen problem 🙂

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.