+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Samsung reparation hos FixByDrive

Velkommen til FixByDrive! Her på siden kan du læse alt om vores Samsung reparation, som naturligvis omfatter alle modeller. Vi kører rundt i byerne Silkeborg, Holstebro, Herning og omegn, og bor du altså i en af disse byer, og har du brug for en Samsung reparation, så er du landet det helt rigtige sted. Vi kommer nemlig ud og reparerer din telefon, tablet eller pc hjemme ved dig selv, og du behøver altså ikke røre en eneste finger. Vi kommer til dig, og du skal altså blot gå til din hoveddør, for at aflevere din Samsung enhed til os. Vi reparerer desuden alle Samsung modeller, og det er altså fuldstændig ligegyldigt, hvilken Samsung telefon du har – vi kan med garanti fikse den for dig. Vi kan således reparere telefoner fra både Samsung A serien, S serien, X Cover serien, Ace serien samt Note serien. Står du altså med en Samsung telefon med smadret skærm, dårlig batteri eller blot noget helt tredje? Så kan du med stor fordel give os et ring. Der kan opstå mange forskellige problemer med en telefon, men vi kan til din fordel fikse dem alle. Vandskader, dårlige batterier, flækkede skærme – you name it. Vi foretager nemt og hurtigt en Samsung reparation af din telefon, men står du med en helt anden enhed, eller en telefon fra et andet mærke, så kan vi naturligvis også fikse den. Læs med her på siden, og lær meget mere om vores mange reparationer.

Samsung reparation i Herning

Bor du i Herning, og har du fået lavet en væskeskade på din telefon, så du skal have reddet data ud af den? Måske er du kommet til at spilde kaffe ud over den? Ligegyldigt hvad, så kan vi fikse det. Her hos FixByDrive tilbyder vi nemlig bundkort reparation af din Samsung, som en af de eneste i hele Herning og omegn. Vores reparationer går nemt og hurtigt, og faktisk kan 90% af dem gennemføres indenfor 45 minutter.

 

Samsung reparation i Holstebro

Frygt ikke, hvis du bor i Holstebro – her kører vi nemlig også til. Vores Samsung reparation er super hurtig, og vi tilbyder naturligvis også kun reparationer af yderst høj kvalitet. Hos os får du altid den bedst mulige service, og så reparerer vi alt lige fra en ødelagt skærm til et dårligt batteri. Tøv altså ikke med at ringe til os, hvis du bor i Holstebro og har en Samsung telefon, der trænger til en reparation – vi står altid klar til at hjælpe dig.

 

Samsung reparation i Silkeborg

Er du bosat i Silkeborg, og er der pludseligt opstået et problem med din Samsung telefon, så kan du også ringe til os. Vi reparer nemlig også alle typer skader i Silkeborg og omegn, og det gælder atså ligegyldigt, om du har en Samsung telefon fra A serien, S serien, X Cover serien, Ace serien eller Note serien. Vi tager imod alle Samsung modeller, og vi gør det med glæde. Vi reparerer ikke blot alle typer Samsung telefoner, vi giver dig faktisk også muligheden for selv at vælge, hvilken kvalitet du ønsker på dine reservedele. Vi tilbyder nemlig helt op til A+++ og OEM kvalitet på størstedelen af vores reservedele, og du skal, ved din bestilling, blot fortælle os hvilken kvalitet du ønsker.

 

Service af allerhøjeste kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der går udover det sædvanlige. Vi tager ikke noget for udkørsel, og vi giver dig desuden en gratis låne telefon mens vi fikser din egen. Er du i tvivl om, hvad din mobil fejler, så diagnosticerer vi fejlen til ingen omkostninger.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder livstidsgaranti på alle vores udskiftede dele. Det betyder, at hvis den udskiftede del på din enhed går i stykker efter 5 eller 10 år, så fikser vi det helt gratis!
Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Du kan herunder se nogle få eksempler på reparationer vi kan udføre på din Samsung telefon:

– Ødelagt skærm
– Defekt batteri
– Vandskadet Samsung
– Defekt ladestik
– Ødelagt højttaler
– Defekt mikrofon

… Og mange andre reparationer.

 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os