+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Samsung Xcover Serie Reparationer 

Har du håndværker telefon som tåler lidt af hvert, men alligevel har fået ødelagt skærmen? Måske er kameralinsen på din telefon knust selvom det er en håndværker telefon der er tale om? Begge problemer kan fikses hos os. Vi har mange års ekspertise indenfor området. Det har gjort at vi giver livstidsgaranti på mange dele vi udskifter på din Samsung X cover. Det samme gælder for alle X cover serien, samt alle andre Samsung S serie reparationer.

Book en tid eller kontakt os på 93109899 for at høre nærmere

Priser

Samsung Xcover serie reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Reparationer Skærm Batteri
Galaxy XCover 3 700 kr. 500 kr.
Galaxy XCover 4 700 kr. 500 kr.
Galaxy XCover 4S 700 kr. 500 kr.
Galaxy XCover 5 900 kr. 500 kr.
Galaxy XCover Pro 1400 kr. 500 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Samsung og Android reparation

Reparation af din Samsung og Android telefon, kan du bare overlade til os. Vi har mange års erfaring indenfor reparation af din android telefon og kan sikkert også hjælpe dig. Så hvad end dit problem er udskiftning af skærm i Herning, dårlig batteri i Silkeborg eller udskiftning af knust bagside på din Samsung telefon, så kan du kontakte os.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.