+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Sony reparation hos FixByDrive

Velkommen til FixByDrive! Her på siden finder du alt, hvad der er værd at vide om vores Sony reparation, der naturligvis omfatter alle modeller. Vores service går ud på, at vi kører rundt i byerne Herning, Holstebro og Silkeborg, hvor vi kommer lige til din dør, og foretager vores Sony reparation. Bor du altså i én af de tre byer, og er din Sony telefon gået i stykker, så er du landet ret helt rette sted! Du behøver således ikke engang at bevæge dig udenfor din dør – du behøver blot at give os et kald. Her hos FixByDrive reparerer vi desuden alle modeller af Sony telefoner, og det er altså helt ligegyldigt, hvilken Sony telefon du har – vi fikser den gladelig for dig. Vores Sony reparation omfatter altså M serien, X serien samt Z serien, og står du derfor med en smadret skærm på en af disse telefoner, skal du ikke tøve med at give os et kald. En telefon kan få mange forskellige skader, men vi kan med garanti fikse dem alle. Vores Sony reparation foregår nemt og hurtigt, men er det en helt anden telefon du står med, eksempelvis en iPhone, så kan vi naturligvis også fikse den. Læs blot med her på siden, og lær meget mere om vores Sony reparation.

Sony reparation i Herning

Er du bosat i Herning, og har du tabt din telefon, så skærmet er smadret? Eller har du spildt kaffe over den, så den har fået en væskeskade? Ligegyldigt, hvad problemet er, så kan vi med garanti fikse det. FixByDrive tilbyder nemlig bundkort reparation af alle Sony telefoner – og det er som en af de eneste i Herning og omegn. Vores Sony reparation foregår nemt og hurtigt, og vi udfører faktisk 90% af dem indenfor blot 45 minutter.

 

Sony reparation i Holstebro

Nu tænker du måske, at vi kun kører ud til kunder i Herning, men vi kører faktisk også ud i Holstebro og omegn. Så frygt ikke, hvis du bor i Holstebro, og har problemer med din Sony telefon. Vores reparationer er af allerhøjeste kvalitet, og du får hos os den bedste service i hele området. Tøv derfor ikke med at ringe til os, hvis du bor i Holstebro, og har en Sony telefon, som trænger til en kærlig hånd – FixByDrive står altid klar til at hjælpe dig.

 

Sony reparation i Silkeborg

Udover Herning og Holstebro, kører vi også til Silkeborg. Har du derfor en Sony telefon, der pludseligt er opstået et problem med, så kan du altså blot ringe til os – også selvom du bor i Silkeborg. Vi reparerer alle typer af Sony telefoner, og det er altså ligegyldigt, om du har en telefon fra M serien, X serien eller Z serien – vi reparerer alle modellerne med glæde. Ikke nok med, at vi reparerer alle modeller, så tilbyder vi faktisk også, at du helt selv kan vælge dine reservedele. Størstedelen af vores reservedele har en kvalitet helt op til A+++ og OEM, og du skal blot fortælle os, hvilken kvalitet du ønsker, når du bestiller tid til din Sony reparation.

 

Service i top kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der går udover det sædvanlige. Vi tager ikke noget for udkørsel, og vi giver dig desuden en gratis låne telefon mens vi fikser din egen. Er du i tvivl om, hvad din mobil fejler, så diagnosticerer vi fejlen til ingen omkostninger.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder livstidsgaranti på alle vores udskiftede dele. Det betyder, at hvis den udskiftede del på din enhed går i stykker efter 5 eller 10 år, så fikser vi det helt gratis!
Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os