+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Sony reparation hos FixByDrive

Velkommen til FixByDrive! Her på siden finder du alt, hvad der er værd at vide om vores Sony reparation, der naturligvis omfatter alle modeller. Her hos FixByDrive reparerer vi desuden alle modeller af Sony telefoner, og det er altså helt ligegyldigt, hvilken Sony telefon du har – vi fikser den gladelig for dig. Vores Sony reparation omfatter altså M serien, X serien samt Z serien, og står du derfor med en smadret skærm på en af disse telefoner, skal du ikke tøve med at give os et kald. En telefon kan få mange forskellige skader, men vi kan med garanti fikse dem alle. Vores Sony reparation foregår nemt og hurtigt, men er det en helt anden telefon du står med, eksempelvis en iPhone, så kan vi naturligvis også fikse den. Læs blot med her på siden, og lær meget mere om vores Sony reparation.

Sony reparation i Herning

Er du bosat i Herning, og har du tabt din telefon, så skærmet er smadret? Eller har du spildt kaffe over den, så den har fået en væskeskade? Ligegyldigt, hvad problemet er, så kan vi med garanti fikse det. FixByDrive tilbyder nemlig bundkort reparation af alle Sony telefoner – og det er som en af de eneste i Herning og omegn. Vores Sony reparation foregår nemt og hurtigt, og vi udfører faktisk 90% af dem indenfor blot 45 minutter.

 

Sony reparation i Holstebro

Vores reparationer er af allerhøjeste kvalitet, og du får hos os den bedste service i hele området. Tøv derfor ikke med at ringe til os, hvis du bor i Holstebro, og har en Sony telefon, som trænger til en kærlig hånd – FixByDrive står altid klar til at hjælpe dig. Du skal blot forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning.

 

Sony reparation i Silkeborg

Har du derfor en Sony telefon, der pludseligt er opstået et problem med, så kan du altså blot ringe til os – også selvom du bor i Silkeborg. Vi reparerer alle typer af Sony telefoner, og det er altså ligegyldigt, om du har en telefon fra M serien, X serien eller Z serien – vi reparerer alle modellerne med glæde. Ikke nok med, at vi reparerer alle modeller, så tilbyder vi faktisk også, at du helt selv kan vælge dine reservedele. Størstedelen af vores reservedele har en kvalitet helt op til A+++ og OEM, og du skal blot fortælle os, hvilken kvalitet du ønsker, når du bestiller tid til din Sony reparation. Hvis du vil have os til at reparere din SOny telefon, så skal du forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning eller sende din enhed via posten.

 

Service i top kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der går udover det sædvanlige. Er du i tvivl om, hvad din mobil fejler, så diagnosticerer vi fejlen og giver dig en pris før vi påbegynder reparationen.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder livstidsgaranti på alle vores udskiftede dele. Det betyder, at hvis den udskiftede del på din enhed går i stykker efter 5 eller 10 år, så fikser vi det helt gratis!
Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os