+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Sony smartphone Reparationer 

Har du en Sony smartphone telefon og søger et sted der kan reparere den til en fornuftig pris? Et sted der kan give prisgaranti, prismatch, livstidsgaranti, gratis låneenhed, gratis kørsel og uden skjulte gebyrer? Så er du endt det helt rigtige sted. Bor du i Herning, Silkeborg, Struer eller Holstebro, er det altid bedst at høre os ad hvad vi kan reparere din Sony for, før du tager kontakt til andre værksteder der reparerer elektronik.

Hvis du er i tvivl om vores service, kan du altid tjekke anmeldelser på Facebook, Trustpilot og Google. Vores kunder elsker os!

Priser

Sony reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Sony M2 Skærm Udskiftning 600 kr.
Sony M4 Skærm Udskiftning 700 kr.
Sony M5 Skærm Udskiftning 700 kr.
Sony X Performan. Skærm Udskiftning 1500 kr.
Sony XA Skærm Udskiftning 900 kr.
Sony Z3 Skærm Udskiftning 1700 kr.
Sony Z4 Skærm Udskiftning 2000 kr.
Sony Z5 Skærm Udskiftning 2200 kr.
Sony Z5 mini Skærm Udskiftning 1700 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Sony smartphone reparation

Sony smartphone reparation i Herning, Holstebro og Silkeborg omegn. Ved at kontakte os, kan du være sikker på at få repareret din Sony enhed til markedets bedste priser. Udover en fantastisk service, får du også originale dele som sikrer at du altid får de bedst mulige dele på din Sony mobiltelefon. Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge os? Besøg blot trustpilot og se hvorfor det er os du skal vælge – Vores kunder elsker os.

Originale dele til din Sony

Hvis du har smadret din bagside på din Sony telefon eller dit batteri ikke fungerer som det skal, kan du altid vælge mellem 2 slags kvaliteter. Vi tilbyder altid vores kunder A kvalitet, samt originale dele. Ligegyldig hvilken kvalitet du vælger, tilbyder vi altid livsgaranti på stort set alle vores reparationer. Så kontakt FixByDrive i herning, Silkeborg eller Holstebro omegn og lad os reparere din Sony mobiltelefon.

Defekt ladestik? Knust skærm?

Virker dit ladestik ikke længere som det skal? Sidder det løst og ikke lader batteriet op på din Sony smartphone længere? Så kan vi hjælpe dig med at udskifte dit batteri eller dit ladestik. Vi reparerer stort set alt på din Sony telefon. Hvis ikke du kan finde din pris på vores hjemmeside, kan du altid kontakte os og vi vil være dig behjælpelig.

Sony rep i Herning

Reparation af din Sony smartphone er noget vi sagtens kan klare. Det kan være du har tabt telefonen ud af din lomme som har resulteret i et knust glas og den skal repareres? Det kan også være ladestikket ikke længere fungerer som det skal og ikke lader batteriet op som den gjorde da du lige købte den? Vi er her for dig og hjælper dig indenfor ganske kort tid, så du kan bruge din Sony smartphone igen uden problemer.

Sony XA reparation i Silkeborg

Sony XA er en fantastisk telefonen med en suveræn skærm. Desværre kan du være uheldig at smadre din skærm så den trænger til at blive fikset hurtigst muligt. Det kan også være din Sony smartphone genstarter pludselig og du ved ikke hvorfor? Vi diagnosticerer din mobiltelefon helt gratis og reparer kun hvis du accepterer vores tilbud. Kontakt FixByDrive i dag og hør nærmere.

Prisgaranti

Hos FixByDrive vil vi gerne være sikker på at alle vores kunder bliver tilfredse. Derfor har vi prisgaranti på vores reparationer. Hvis du finder reparationen billigere et andet sted, som bruger samme kvalitet som os, reparerer vi til samme pris helt uden diskussion. Du skal blot sende et billede af prisen på reparationen. Nemmere bliver det ikke at få repareret sin telefon, computer eller tablet hos os.

Sony reparation i Herning

Har du smadret glasset på din Sony smartphone? Har du tabt den så skærmen skal skiftes på din Sony telefon? Vi er her for at hjælpe dig i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn. Vi udfører reparation af din Sony professionelt til de bedste priser.

Sony smartphone reparation

Trænger din Sony skærm til at blive udskiftet efter det er blevet knust? Eller kan dit batteri ikke holde strøm længere og skal erstattes med et nyt originalt Sony batteri? Det kan vi hjælpe dig med. Du kan kontakte os via mail, telefon, sms eller via vores bookingssystem, hvor vi derefter sender en reparatør ud til for at at reparere din Sony telefon.

Originale dele

Vi bruger altid kun originale Sony dele, så du er sikker på at du altid får det bedste når du får fikset din telefon hos os. Vi bruger en dansk leverandør som muliggør at vi kan skaffe reservedele hjem indenfor få dage. Det vil med andre ord sige at du kan kontakte os i dag, hvor vi indenfor 2-3 hverdage har fået reservedelene hjem og har fået udført reparationen på din Sony telefon.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.