+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPad 4

Mangler du nogen til at efterse din iPad, efter den har været en tur på gulvet? Kan du ikke få gang i din iPad 4 fordi den hele tiden genstarter? Så er du ikke alene om det. Mange gange kræver din iPad 4 et eftersyn, da elektronik efter nogle år pludselig kan holde op med at virke. Det kan være grundet tab, væskeskade, knust glas eller LCD der ikke viser billede.
Vi kan hos FixByDrive efterse din iPad, og vurdere hvad det vil koste at reparere den helt uden beregning.

Kategori:

Priser

Glas Udskiftning450 kr.
LCD Udskiftning600 kr.
Bagside Udskiftning950 kr.
Batteri Udskiftning650 kr.
Jackstik Udskiftning500 kr.
3G Anetenne Udskiftning500 kr.
WiFi Udskiftning500 kr.
Ladestik Udskiftning500 kr.
Højtaler Udskiftning500 kr.
Volume Lydløs Knap Udskiftning500 kr.
Home Knap Udskiftning500 kr.
Bluetooth Udskiftning500 kr.
iCloud Hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Midtjyllands bedste

Vi har Midtjyllands bedste service ifølge Trustpilot, Facebook og Google. Vi ligger nummer 1 i hele regionen og vil gøre alt for at bibeholde vores flotte placering.
Ved at vælge os får du rigtig mange muligheder, bl.a. gratis låneenhed, prismatch, prisgaranti, livstidsgaranti og mange flere fordele. Udover det, får du altid mulighed for at vælge 2 typer af kvalitet når du skal have skiftet din skærm. Valget er dit.

Fakta om enhed:

Apple iPad 4 der udkom i 2012 Oktober måned, var den første iPad med det nye lightning stik som vi kender det fra iPhone 5, 5S og 6 osv. Denne iPad 4, var Apples første iPad med den kraftige A6X processor som gjorde en iPad endnu hurtigere end de tidligere.
Udover denne kraftige processor, havde Apple også forbedret skærmen på denne iPad, selvom iPad 3 stadig var et af de bedste skærme på markedet.

Som vi kender det fra de andre iPads, var denne iPad også tilgængelig i 2 farver, nenlig sort og hvid.

Hvis du oplever problemer med din iPad 4 som f.eks. dårligt batteri, knust glas eller dårligt ladestik, så kan vi hjælpe dig hos FixByDrive.