+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPad Pro 10,5 (2017)

Er du kommet til at tabe din iPad, som har resulteret i et smadret glas? Eller holder batteriet ikke så godt som det gjorde da du købte den? Din iPad kan repareres i de fleste tilfælde.
Vi har over 10 års erfaring inden reparation af smarte enheder og kan helt sikkert også hjælpe dig. Vores dygtige teknikkere kan reparere alt fra vandskadede telefoner, udskiftning af skærm, batteri og meget mere.
90% af alle vores reparationer bliver foretaget indenfor 1 time.

Du kan herunder finde prisen på ønskede reparation, af din iPad.

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

Kategori:

Priser

Skærm Udskiftning2.200 kr.
Bagside UdskiftningKontakt for pris
Batteri UdskiftningKontakt for pris

 

Bedste kundeservice.

Vi bestræber os altid efter at være de bedste indenfor vores område. Vi kan hos FixByDrive, med stolthed fortælle, at vi ligger nummer 1 i hele Midtjylland og omegn. Vores kunder elsker os og vender altid tilbage hvis de skal have udført reparation af en anden enhed. Tjek blot Trustpilot hvor du også kan se at vi ikke har nogen utilfredse kunder. Vi gør altid vores bedste og udfører reparationer med de bedste reservedele.

Gratis fejlfinding.

Vi fejlsøger altid din enhed helt gratis. Det vil med andre ord sige at du med tryghed kan ringe til os, hvor vi kører ud helt gratis og gennemsøger din enhed for fejl og finder ud af hvad den fejler. Herefter får du pris på udbedring af fejlen, som du enten kan takke ja eller nej til.