+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPhone 11 Pro

Driller din iPhone 11 Pro? Er skærmen knust så en udskiftning af din iPhone skærm er nødvendig? Frygt ej. Du er landet det helt rigtige sted! Hos FixByDrive kan vi med garanti hjælpe dig med dine iPhone 11 Pro problem. Hvad end det er skærmen der skal skiftes, mikrofonen der skratter eller batteriet der skal udskiftes, så løser vi dit problem.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kategori:

Priser

Skærm udskiftning A+++*3000 kr.
Skærm udskiftning Original LCD**3500 kr.
Batteri udskiftning800 kr.
Mikrofon udskiftningKontakt for pris
Bagside udskiftning1500 kr.
Home knap udskiftningKontakt for pris
Front kamera udskiftningKontakt for pris
Bagkamera udskiftningKontakt for pris
Tænd/slukKontakt for pris
Ladestik udskiftningKontakt for pris
Lydløs knap udskiftningKontakt for pris
Ørehøjtaler udskiftningKontakt for pris
Bundhøjtaler udskiftningKontakt for pris
Jackstik udskiftningKontakt for pris
Icloud hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Hernings bedste

Vi er Hernings bedste og det er vi stolte af. Faktisk ligger vi nummer 1 ifølge Trustpilot i hele region Midtjylland på service, kvalitet og pris. Vores kunder elsker vores koncept og bruger os igen hvis de skal have repareret deres.

Book i dag og få repareret i dag

Vi har Danmarks længste åbningstider. Alle dage fra 8-23 er det muligt for dig at ringe til os og få repareret din enhed til de bedste priser. Vi kører alle ugens dage, også søn- helligdage.

Vi kører typisk ud indenfor et par timer efter din booking, og reparerer din enhed indenfor 30 min. Du slipper for at køre ud, aflevere telefonen i en butik og komme tilbage igen for at afhente. Vi har, med vores koncept, gjort det muligt at få repareret din enhed mens du sidder sofaen.

Fakta om enhed:

Apple nyeste iPhone model, iPhone 11 Pro har vist hvad en smartphone skal kunne i dag. Med dens fleksible tripelkamera-system, kan den tage bedre billeder end nogensinde før.

Designet der er udført i glas og rustfrit stål, minder meget om iPhone X og iPhone XS, men alligevel ikke. For på bagsiden af iPhone Pro har Apple valgt at putte hele 3 kameralinser som de kalder ultravidvinkelkamera på 12 MP, vidvinkelkamera på 12 MP og telekamera på 12 MP. Som Apple definerer det, er det tredobbelt så godt et kamera end før.

Er der mørkt i rummet? Det har Apple også tænkt på. De har via telekameraet formået at få hele 40% mere lys ind, så billederne nu bliver lysere.

Batteriet er noget Apple har været kritiseret for længe. Men de har nu lyttet. Ifølge Apple har denne iPhone 11 pro op til hele 4 timers batteritid. Det er det største batteri kvantespring fra den store producent.