+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPhone 11

Driller din iPhone 11 Pro? Er skærmen knust så en udskiftning af din iPhone skærm er nødvendig? Frygt ej. Du er landet det helt rigtige sted! Hos FixByDrive kan vi med garanti hjælpe dig med dine iPhone 11 Pro problem. Hvad end det er skærmen der skal skiftes, mikrofonen der skratter eller batteriet der skal udskiftes, så løser vi dit problem.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kategori:

Priser

Skærm udskiftning A+++*2000 kr.
Skærm udskiftning Original LCD**2500 kr.
Batteri udskiftning800 kr.
Mikrofon udskiftningKontakt for pris
Bagside udskiftning1500 kr.
Home knap udskiftningKontakt for pris
Front kamera udskiftningKontakt for pris
Bagkamera udskiftningKontakt for pris
Tænd/slukKontakt for pris
Ladestik udskiftningKontakt for pris
Lydløs knap udskiftningKontakt for pris
Ørehøjtaler udskiftningKontakt for pris
Bundhøjtaler udskiftningKontakt for pris
Jackstik udskiftningKontakt for pris
Icloud hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Billig reparation i Herning med kvalitet

En iPhone 11 Pro kan være dyr at reparere. Dog ikke hos os. Vi kan garantere dig at vi har byens bedste priser på reparationer, men skulle du alligevel finde en pris der er billigere end vores, så matcher vi den. Så enkelt er det.

Lynhurtig reparation

30 min. Så lang tid tager en typisk reparation hos os. Vi kan klare 90% af vores reparationer indenfor denne tidsramme, dog ikke skader som væskeskader. Her kræver det at vi bruger et par dage til at diagnosticere fejlen. Bare rolig, vi har en låneenhed du kan låne helt uden ekstra beregning.

Glade kunder

Trustpilot, Google eller Facebook. Vi har 5 stjerner hele vejen rundt.
Rigtig mange vælger os igen og igen da vores service er i topklasse. Så hvad venter du på? Ring til os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Fakta om enhed:

Apple nyeste iPhone model, iPhone 11 Pro har vist hvad en smartphone skal kunne i dag. Med dens fleksible tripelkamera-system, kan den tage bedre billeder end nogensinde før.

Designet der er udført i glas og rustfrit stål, minder meget om iPhone X og iPhone XS, men alligevel ikke. For på bagsiden af iPhone Pro har Apple valgt at putte hele 3 kameralinser som de kalder ultravidvinkelkamera på 12 MP, vidvinkelkamera på 12 MP og telekamera på 12 MP. Som Apple definerer det, er det tredobbelt så godt et kamera end før.

Er der mørkt i rummet? Det har Apple også tænkt på. De har via telekameraet formået at få hele 40% mere lys ind, så billederne nu bliver lysere.

Batteriet er noget Apple har været kritiseret for længe. Men de har nu lyttet. Ifølge Apple har denne iPhone 11 pro op til hele 4 timers batteritid. Det er det største batteri kvantespring fra den store producent.