+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPhone 6S+

Ejer du en iPhone 6s+ og tænker den ikke lader som den skal? Måske har du tabt din telefon i vand og den genstarter konstant? Problemerne kan være mange når vi taler smartphones. Men heldigvis er der hjælp at hente hos FixByDrive. Vi har i mange år repareret iPhones, iPads, Samsung, Macbook og mange andre smarte enheder. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig som vi har gjort med mange andre kunder.
Ved du stadig ikke om det er os du skal vælge? Besøg Trustpilot og se hvad andre kunder synes om vores koncept og service.

Fandt du ikke prisen du søgte? Du kan ringe til os alle dage mellem 8-23 og få oplyst prisen på netop din reparation.

Kategori:

Priser

Skærm Udskiftning A+++*400 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD**700 kr.
Batteri Udskiftning300 kr.
Mikrofon Udskiftning350 kr.
Bagside Udskiftning1.700 kr.
Home Knap Udskiftning350 kr.
Fron Kamera Udskiftning350 kr.
Bagkamera Udskiftning450 kr.
Tænd/Sluk400 kr.
Ladestik Udskiftning350 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning350 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning350 kr.
Jackstik Udskiftning350 kr.
iCloud Hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Dårligt batteri på din iPhone 6s+ ?

Problemerne på din iPhone 6s+ kan være mange. Det kan være dit batteri er dårligt, så den går ud på nogle få timer. Det kan også være mikrofonen i din iPhone 6splus skratter når du taler i telefon.
Ligegyldig hvilken type fejl du har med din mobiltelefon, så skal vi nok hjælpe dig. Det kræver blot du kontakter os via telefon eller skriver en mail til os. Du kan også vælge at booke en tid til en reparatør.

Silkeborg reparation

Har du været en tur i Silkeborg søerne og tabt din telefon? Kan den ikke længere tænde pga. en vandskade? Den loader ikke? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos FixByDrive kan vi hjælpe med rigtig mange reparationer når det gælder reparation af en iPhone. Så om din iPhone har fået fugt, ikke kan tænde eller ikke fungerer optimalt, så kontakt os inden længe.

Vores telefon tider er alle dage mellem 8-23. Her kan du også stille de spørgsmål du måtte have.

Fakta om enhed:

iPhone 6s+ som blev præsenteret af Apple tilbage i september 2015, blev et ad de mest populære iPhones Apple havde bygget. Den blev med sin 3D touch, et godt kamera og et kæmpe batteri en iPhone mange blev hurtigt glade for.

Også i denne iPhone, havde Apple valgt at beholde 3D funktionen. Denne funktion gjorde at man nu kunne navigere nemmere rundt på din iPhone 6s plus, takket være skærmen der kunne føle hvor hårdt man trykkede.

Med sit kæmpe batteri, kunne man nu også høre musik i flere timer uden at den løb tør for strøm. Taletiden i din iPhone var også blevet forbedret.

Der var ikke kun positive ting at sige om iPhone 6s+. Apple entusiasterne rundt omkring i verden, gav stor kritik for designet på den – den var nemlig for tynd og bøjede meget let hvis man satte sig på den. Siden den dag er der gjort grin med iPhone 6s+ på internettet, hvor folk startede dillen med at bøje den.

Men alligevel er der mange andre gode ting at sige om iPhone 6splus. Den har en skærm af glas med en fantastisk klarhed.