+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPhone 7

Defekt home knap, defekt batteri eller lav højttaler? Problemerne kan være mange når vi taler om smartphones, og det gælder også for iPhone 7. Det kan også være du har tabt din iPhone 7 i vand og den ikke længere kan tænde selvom den er vandafvisende? Så kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig.
Kontakt os på 93109899 eller via mail på info@fixbydrive.dk og vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Kategori:

Priser

Skærm Udskiftning A+++*400 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD**800 kr.
Batteri Udskiftning300 kr.
Mikrofon Udskiftning400 kr.
Bagside Udskiftning1.500 kr.
Home Knap UdskiftningEj muligt
Fron Kamera Udskiftning400 kr.
Bagkamera Udskiftning500 kr.
Tænd/Sluk500 kr.
Ladestik Udskiftning400 kr.
Lydløs Knap Udskiftning500 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning400 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning400 kr.
Jackstik Udskiftning
iCloud Hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Chip lodning

Hos FixByDrive kan vi lave lod arbejde. Det kan med andre ord forklares på at vi kan reparere de mest avancerede reparationer til en meget billig pris. Vi er stolte af at kunne byde denne type reparation, da vi er et af de få reparationssteder i Jylland. Så hvis din iPhone 7 pludselig ikke virker i lyden, kan vi klare sådanne opgaver hurtigt, billigt og nemt.

Reparation af iPhone 7 i Herning

Er du ejer af en iPhone 7 og bor i et af de nævnte byer, er der hjælp at hente hos os. Vi er et udekørende værksted, der reparerer din iPhone 7 til en pris mange andre ikke kan følge med i. Vi har ingen husleje og andre faste udgifter mange andre har, og kan derfor give dig en bedre pris end de fleste andre steder der reparerer smartphones.

Fakta om enhed:

2016 var året Apple præsenterede iPhone 7. Der var både gode og dårlige nyheder for iPhoneentusiasterne. Jackstikket som vi kender fra iPhone 5 og f.eks. 6+, var nu forsvundet. Apple brugte argumentet at man fjernede jackstikket pga. Manglende plads i iPhonen. De ville nu bruge pladsen inde i telefonen til andre teknologier.

Mange var vrede men det dæmpede sig hurtigt igen da iPhone 7 havde ramt plet. Folk elskede den nye type skærm der nu var mere hårdfør end nogensinde før. Den kunne holde til mere uden at blive knust og overfladen var nu mere ridsefri.

Men der var dog nogle problemer med iPhone 7, som viste sig efter nogle års brug. Alt lyd fra iPhonen kan forsvinde, da en lyd chip kaldet audio IC kan brænde af. Det vil med andre ord sige, at man ikke kan fuldføre en telefonsamtale eller tale i den.

iPhone 7 blev alligevel taget godt i mod blandt den danske befolkning. Flere tusinde danskere har købt iPhone 7 og er ret glade for den. Så hvis du skal have en ny smartphone, er iPhone 7 et godt bud. Den er både billig og har et fantastisk batteri.