+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPhone X

Med kant til kant design, kan iPhone X være mere udsat for stød og derved få en knust skærm. Det samme kan man sige om bagsiden der kan blive smadret, så det bliver nødvendigt med en reparation der er udført af specialister.
Det kan også være du har tabt den i vand eller den måske ikke starter op mere og er ubrugelig? Så er der hjælp at hente hos os.
Kontakt os og vi sender en teknikker ud hurtigst muligt så du ikke skal undvære din iPhone X mere end højst nødvendigt.

Du kan kontakte os på 93-10-98-99 eller skrive til os på info@fixbydrive.dk

Kategori:

Priser

Skærm Udskiftning A+++*1.500 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD**2.100 kr.
Batteri Udskiftning800 kr.
Mikrofon Udskiftning1.000 kr.
Bagside Udskiftning1.500 kr.
Home Knap UdskiftningEj muligt
Fron Kamera Udskiftning1.000 kr.
Bagkamera Udskiftning1.200 kr.
Tænd/Sluk1.000 kr.
Ladestik Udskiftning1.000 kr.
Lydløs Knap Udskiftning1.000 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning800 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning800 kr.
Jackstik Udskiftning
iCloud Hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Face ID reparation

Mange brugere får ødelagt deres face id når de får repareret deres iPhone x et sted, der ikke kan håndtere telefonen rigtigt. Det resulterer i at man får en telefon hvor face id ikke længere virker. Vi har hjulpet rigtig mange kunder med at få deres face id til at virke igen.

Vandskade

Selvom mange tror at en iPhone x er vandtæt, tager de fejl. Apple har meddelt at en iPhone X ikke er vandtæt, men vandafvisende. Så hvis du taber din iPhone x i vand, eller den får en fugtskade så din skærm f.eks. viser grønne streger, så kan vi hjælpe dig med det. Du skal blot kontakte os ved hjælp af vores telefonnummer som er 93109899.

Fakta om enhed:

Da iPhone X udkom i 2018, satte den nye standarter indenfor smartphoneverdenen. Væk var home knappen og flere funktioner var nu tilføjet. Et af de funktioner der var allermest tale om, var Face id funktionen. iPhone Xs kamera kunne nu se hvem der holdte telefonen via. dens kamera, og ville kun kunne låses op hvis det var den rette ejer.

Fingeraftryk, bedre kendt som touch id, var nu fjernet af Apple, da de mente at denne teknologi var mere sikker end touch id. Nogle mente det var smart med face id, andre ikke.

En anden ting iPhone X havde, var en ny type skærm. De havde nu valgt at bruge OLED skærme i deres iPhone X. Billedet var mere klart, skærmen kunne vise flere farver samtidig med at farvegengivelserne var betydelig forbedret.

Desværre har der været nogle problemer med iPhone X. Nogle brugere verden over, har klaget over face id der pludselig ikke virker. Så hvis du oplever problemer med din iPhone X, er du ikke den eneste. Men vi kan hos FixByDrive hjælpe dig med dette problem.