+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPhone XS MAX

Har du været uheldig og tabe din iPhone XS MAX? Det har måske resulteret i et smadret glas der kræver at blive repareret? Det har muligvis også gået ud over bagsiden på din Iphone? Så kan vi hos FixByDrive Herning hjælpe dig. Vi er eksperter indenfor området, da vi har lavet reparationer af iPhones i mange år. Vi kan derfor give livstidsgaranti på de fleste iPhones vi laver.
Er du i tvivl om vores service? Så kan du med fordel besøge Trustpilot og se hvad vores kunder synes om os.

Fandt du ikke hvad du søgte? Ring til os på 93109899 hvis du har nogle spørgsmål.

Kategori:

Priser

Skærm Udskiftning A+++*1.800 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD**2.500 kr.
Batteri Udskiftning800 kr.
Mikrofon Udskiftning1.000 kr.
Bagside Udskiftning1200 kr.
Home Knap UdskiftningEj muligt
Fron Kamera Udskiftning900 kr.
Bagkamera Udskiftning900 kr.
Tænd/Sluk1.000 kr.
Ladestik Udskiftning900 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning900 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning900 kr.
Jackstik Udskiftning
iCloud Hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Dårligt batteri på din iPhone 6s+ ?

Problemerne på din iPhone 6s+ kan være mange. Det kan være dit batteri er dårligt, så den går ud på nogle få timer. Det kan også være mikrofonen i din iPhone 6splus skratter når du taler i telefon.
Ligegyldig hvilken type fejl du har med din mobiltelefon, så skal vi nok hjælpe dig. Det kræver blot du kontakter os via telefon eller skriver en mail til os. Du kan også vælge at booke en tid til en reparatør.

Silkeborg reparation

Har du været en tur i Silkeborg søerne og tabt din telefon? Kan den ikke længere tænde pga. en vandskade? Den loader ikke? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos FixByDrive kan vi hjælpe med rigtig mange reparationer når det gælder reparation af en iPhone. Så om din iPhone har fået fugt, ikke kan tænde eller ikke fungerer optimalt, så kontakt os inden længe.

Vores telefon tider er alle dage mellem 8-23. Her kan du også stille de spørgsmål du måtte have.

Fakta om enhed:

År 2018, var det år Apple præsenterede iPhone XS Max, sammen med iPhone XS og XR.

Det der var specielt ved disse telefoner var, at de nu hver især var blevet hurtigere og bedre end nogensinde før. Apple havde med XS MAX sat nye stander for hvad en mobiltelefon skulle kunne. Home knappen havde Apple valgt at fjerne, ligesom man så på iPhone x, så der nu var én ting mindre der kunne gå i stykker.

Denne iPhone XS Max havde et endnu bedre kamera, stærkere glas så man undgik den ville blive knust ved tab, så det resulterede i at man skulle udskifte skærmen.
Ansigtsgenkendelse, bedre kendt som Face id, var nu blevet en tand hurtigere end sin forgænger iPhone X. Den kunne nu låse skærmen op i løbet af få millisekunder.

iPhone XS MAX blev testet mod andre store mobilproducenter som Samsung, men iPhone vandt i mange tilfælde. Den slog Samsung i både sikkerhed, kamera, hurtighed og byggekvalitet.