+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

Sony M2

Er du kommet til at tabe din Sony telefon, som har resulteret i et smadret glas? Eller holder batteriet ikke så godt som det gjorde da du købte den? Din telefon kan repareres i de fleste tilfælde.
Vi har over 10 års erfaring inden reparation af smarte enheder og kan helt sikkert også hjælpe dig. Vores dygtige teknikkere kan reparere alt fra vandskadede telefoner, udskiftning af skærm, batteri og meget mere.
90% af alle vores reparationer bliver foretaget indenfor 1 time.

Du kan herunder finde prisen på ønskede reparation, af din Sony enhed.

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

Kategori:

Priser

Skærm Udskiftning700 kr.
Bagside UdskiftningKontakt for pris

 

Sony reparation i Herning

Har du smadret glasset på din Sony smartphone? Har du tabt den så skærmen skal skiftes på din Sony telefon? Vi er her for at hjælpe dig i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn. Vi udfører reparation af din Sony professionelt til de bedste priser.

Prisgaranti

Hos FixByDrive vil vi gerne være sikker på at alle vores kunder bliver tilfredse. Derfor har vi prisgaranti på vores reparationer. Hvis du finder reparationen billigere et andet sted, som bruger samme kvalitet som os, reparerer vi til samme pris helt uden diskussion. Du skal blot sende et billede af prisen på reparationen. Nemmere bliver det ikke at få repareret sin telefon, computer eller tablet hos os.