+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone logicboard reparationer 

Din iPhone kan i nogle tilfælde kræve at den skal loddes. Det kan være din Face id ikke virker på din iPhone X, home knappen ikke virker på din iPhone 8 eller din iPhone ikke længere kan lade selvom der er blevet skiftet batteri og ladestik på den. 

iPhones bliver mere og mere avanceret og det kræver i mange tilfælde at de skal loddes. 
Har du besøgt et værksted der har konstateret at din iPhone er død og ikke kan laves igen? Så kontakt os. Vi kan i mange tilfælde redde din iPhone ved at reparere på logicboardet/bundkortet.

 

 

Priser

iPhone bundkort reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

iPhone logicboard reparation 800 – 2500 kr
iPad logicboard reparation 800 – 2500 kr
Macbook logicboard reparation 1300 – 2500 kr
iMac logicboard reparation 2000 – 3500 kr
Samsung logicboard reparation 800 – 2500 kr
Oneplus logicboard reparation 800 – 2500 kr
Huawei logicboard reparation 800 – 2500 kr

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Forskellige bundkort reparationspriser

Når et bundkort skal repareres på din iPhone, iPad, Macbook eller en anden enhed, kan vi ikke altid give en pris før vi ved hvad problemet er. Det kræver i mange tilfælde at din enhed bliver efterset af vores dygtige reparatører, før vi kan give en endelig pris. Hvis prisen er dyrere end hvad du vil betale for det, takker du bare nej til tilbuddet og du vil få din enhed leveret tilbage igen uden omkostninger. Vi giver altid en pris før vi begynder en reparation så der ikke opstår misforståelser.

Face ID reparation på din iPhone X, iPhone 11 og iPhone 12

Face id på din iPhone gør det nemmere at låse din enhed op, blot ved at kigge på det. Men det er ikke altid den registrerer dit ansigt og kan i nogle tilfælde give dig fejlmeddelelsen “Face ID ikke tilgængelig i øjeblikket”. Denne besked er et kendt problem på nogle iPhone modeller, heriblandt iPhone X. Hvis du støder på sådanne problemer, kan vi altid hjælpe dig med at fikse den så din iPhone igen kan låses op med sit ansigt.

Er din iPhone begyndt at genstarte under opstart?

Ein iPhone kan i nogle tilfælde begynde at genstarte efter et tab eller hvis du taber den i vand. En iPhone er nemlig ikke vandtæt som mange tror – De er vandafvisende. Hvis du skulle være så uheldig at din iPhone har fået vand, kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig. Vi har til dags dato hjulpet over 750 kunder med vandskader, så de igen kan bruge deres telefon i stedet for at købe en ny.

Giver iTunes fejlmeddelse 9 under gendannelse?

Når du skal gendanne din iPhone, kan iTunes i få tilfælde give dig beskeden “Error 9”, på dansk “fejl 9”. Fejl 9 kan skyldes rigtig mange forskellige ting og vi kan derfor ikke komme med en præcis pris på reparation før vi ser din iPhone an.

Vandskade reparation af din iPhone

En iPhone der er tabt i vand, kan have store skader som at logicboardet kan stå af, så din telefon ikke længere kan tænde. I mange tilfælde ser vi at vandskadede iPhones sagtens kan reddes, så de igen kører som de gjorde da du købte den. Lad os diagnostisere din iPhone og give dig en god pris på en reparation med 24 mdr. garanti.

Hvad kan vi reparere på bundkortet?

Et bundkort/Motherboard kan være brændt sammen og gøre så din enhed ikke længere kan starte. Det kan være en chip der er står af, en komponent der er brændt af, iPad der ikke kan lade pga. ladestikket ikke fungerer eller noget helt tredje. Vi kan hos FixByDrive fikse disse problemer. Fejl som Face id der melder fejl, Macbook der ikke kan starte, en iPhone der taber strøm alt for hurtigt selvom der er blevet skiftet batteri, macbook der fryser til tider eller noget helt andet. Vi er som de eneste i Herning omegn der kan reparere fejl som disse. Selvom du har fået at vide fra en anden reparatør at din enhed ikke kan laves, så kom forbi os og se om vi kan fikse det. Vi kan i de fleste tilfælde hjælpe dig, så du ikke skal ud og investere i en helt ny enhed til flere tusinde kroner.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.