+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook reparation i Herning

Er din Macbook blevet langsom med årene og det tager længere og længere tid at starte din computer op? Er der pladsmangel på din Macbook og du kan ikke længere gemme flere filer på den eller opdatere dit system? Måske er dit batteri dødt på din Macbook og den kan ikke længere starte? Så kan vi hjælpe dig i Herning. Vi kan udskifte din harddisk, opdatere dit system, udskifte skærmen på din Macbook, skifte tastaturet, rense computeren og hjælpe dig med alle andre problemer. Vi har repareret mange Macbooks gennem årene og ved lige præcis hvad der skal til for at reparere din Macbook. Så hvis du har en Macbook i Herning der skal til reparation, så kontakt os!

Harddisk udskiftning på Macbook i Herning

Din Macbooks harddisk, er der hvor dine billeder er gemte. Dvs., alle de billeder du har taget med din iPhone som du har gemt på din Macbook, alle videoer du har optaget med din smartphone som du har overført til din Macbook, ligger deri. Men hvad gør du når du har brugt alt pladsen på din Macbook? Eller hvis din harddisk pludselig går i stykker og du skal have reddet dine data? Det kan være du bare vil have opgraderet din Macbook med en SSD disk, så den kører hurtigere end den har gjort hidtil? Så skal vi nok hjælpe dig. Vi har flere hundrede reparationer indenfor Macbooks og kan med garanti også hjælpe dig og din Macbook med harddisk problemer.

 

Macbook batteriudskiftning i Herning

Macbooks kan efter noget tid have brug for at få udskiftet batteriet. Det kan være den er blevet slidt gennem årene eller at batteriet har hævet sig op, så den ikke længere holder så mange timer som en Macbook burde gøre. Heldigvis kan vi hos FixByDrive hjælpe dig med at udskifte dit batteri på din Macbook så du ikke skal ud og købe en helt ny Macbook. Hvorfor købe en ny Macbook, når du kan få repareret den gamle til en billig pris og samtidig få garanti på reparationen?

 

Macbook skærmudskiftning i Herning

En skærm på en Macbook er super lækker men de går desværre oftere i stykker end mange andre computere fordi de er så tynde som de er i dag. Det kan vi hjælpe dig med hos FixByDrive i Herning. Om du har en 11″ macbook, 12″ macbook, 13″ macbook eller 15″ macbook, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kontakt os i dag eller se priserne her på siden.

 

Mange forskellige Macbook reparationer i Herning

Vi kender til stort set alle problemer din Apple Macbook måtte have. Det kan være mikrofon udskiftning på din Macbook, Wi-fi reparation, trackpad reparation, udskiftning af tastatur, rensning af system, gendannelse af filer, væskeskade eller et helt andet problem. Vi har prøvet repareret mange forskellige problemer en Macbook kan få og kan med stor sandsynlighed også afhjælpe din Macbook problemer.

 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os