+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Herning iPad reparation

Har du tabt din iPad i Herning omegn og søger et sted der kan reparere den og udskifte skærmen eller glasset på den? Er dit batteri fladt på din iPad og kræver den skal udskiftes? Måske er ladestikket slidt og skal skiftes? Det kan være din iPad ikke længere kan gå ind på systemet fordi du har glemt koden på den? Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan i de fleste tilfælde hjælpe dig og din iPad, så du er godt kørende igen. Ved at vælge os, sparer du både penge og får en service udover det sædvanlige!

Knust glas på din iPad i Herning

Når din iPad har smadret glas, kan det gå ud over touch funktionen på din iPad, så den ikke længere fungerer som den skal. Det kan ses når man trykker på skærmen på din iPad og den reagerer anderledes end den hidtil har gjort. Hvis den gør det, kræver det at dit glas skal udskiftes og det kan vi helt sikkert hjælpe dig med. Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få repareret din iPad i Herning omegn. 

 

Batteriudskiftning på din iPad i Herning

Er dit batteri ved at stå af på din iPad eller er den ved at blive langsom, hvor det tager længere og længere tid for din iPad at starte en app op? Så skal din iPad højest sandsynlig have skiftet batteri, da batteriet kan være skyld i at din iPad reagerer langsommere og langsommere med tiden. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at udskifte i Herning og omegn.

 

iPad skærm reparation i Herning og omegn

Synes du også det er svært at få udskiftet din iPad skærm i Herning og omegn? Det kan vi godt forstå. For hvem er lige de bedste til at reparere din iPad? Og hvor lang tid garanti er der på reparationer? Er det 2 års garanti der følger med? Hvad gør man når ens iPad skal til en mere omfattende reparation end bare at få skiftet skærm – Får man så en låne iPad? Og hvordan kan man betale når reparationen af iPad er udført? Vi kan godt forstå at du har alle de spørgsmål og vi er her for at hjælpe dig. 

 

Hernings bedste iPad reparatør

Vi hos FixByDrive er et af danmarks bedste når det kommer til reparation af din iPad. Du kan tjekke Trustpilot, Facebook og Google anmeldelser og se hvorfor du skal vælge os når du skal have repareret din iPad. Vi giver garanti på alle iPad reparationer, som f.eks. skærmudskiftning. 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os