+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Har du en virksomhed og gerne vil opnå rabat på dine reparationer? 

Har du et firma i Herning og omegn hvor de ansatte bruger smartphones og tablets? Måske bruger i iMacs og Macbooks på arbejdspladsen? Så er der gode muligheder for at spare penge, ved at lave en erhvervsaftale med os.

Med en erhvervsaftale med FixByDrive Herning, er det muligt for din virksomhed at spare helt op til 20% på dine reparationer. Om det er glasset der skal skiftes på en medarbejders smartphone eller der er spildt væske på en macbook, kan vi klare opgaven.

Når uheldet er ude kontakter i os via telefon på 93109899 eller gennem Facebook,  hvor vi kører ud til din virksomhed i vores varevogn og udfører reparationen på stedet.  Det vil med andre ord sige at i slipper for at bruge tid på at indlevere jeres enheder, og vente på at reparationen bliver udført.

Hos FixByDrive Herning, reparerer vi alle former for smartphones, tablets og Apple computere. Vi har gennem de sidste 10 år, specialiseret os i reparationer af iPhones, iPads, Android telefoner, computere og mange flere enheder.

Så om det er en lille, mellem eller stor virksomhed du ejer, kan vi altid gøre det billigere end de fleste reparationsværksteder i Herning og omegn. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

 

 

Rabat op til 20%

Hos Fixbydrive kan du få op til 20% rabat på dine reparationer. Det gælder alt fra reparation af smartphones, tablets, macbooks, Imacs, serviceydelser mm.

Gratis udkørsel

Har i travlt i virksomheden?
Ingen problem, for vi kører ud til din virksomhed og reparerer jeres enheder på stedet. I får selvfølgelig en låneenhed i mellemtiden, så arbejdet kan fortsætte.

Bedste reservedele

Vi bruger A+++ og OEM kvalitet på de fleste dele. Det sikrer dig som kunde, at du får de bedste reservedele der findes på markedet.
Ved bestilling beslutter du selv hvilken kvalitet du vil have.

Livstidsgaranti

Hos Fixbydrive er vi så sikre på vores reservedele, at vi yder livstidsgaranti på alle udskiftede dele. 

 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os