+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iMac 21,5″ 2009-2012

Grafikkort problem? Flimrer din iMac skærm uden du ved hvad der er problemet? Vi har løsningen. Vi kan udskifte stort set alle dele i din iMac til konkurrencedygtige priser. Vi bruger kun de bedste reservedele, så du kan være sikker på at din iMac kommer til at køre igen. Overvejer du at udskifte harddisken på den? Det kan vi også hjælpe dig med. En SSD harddisk kan i rigtig mange tilfælde hjælpe på hastigheden på din iMac, så den ikke føles tung og sløv.

iMac reparationspriser kan ses herunder. Fandt du alligevel ikke hvad du søge, kan du altid kontakte os på vores telefonnummer. Du kan også vælge at sende os en mail.

 

 

Priser

Apple iMac reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Glas udskiftning 1300 kr.
LCD udskiftning 2500 kr.
Strømforsyning udskiftning 2000 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 1600 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 2300 kr.
1TB SSD Harddisk inklusiv montering 3800 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
WiFi Udskiftning 1000 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra defekt harddisk 1000 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iMac skærm reparation

Er du ligesom mange andre der oplever problemer med din iMac skærm? Vil du gerne ha den skiftet, så den igen bliver som ny? Så er du endt det rigtige sted. Vi kan hjælpe dig med udskiftning af din skærm, grafikkort, strømforsyning, wifi, bluetooth og mange andre dele. Er du i tvivl om hvad det er din iMac fejler? Så kontakt os hurtigst muligt, så sender vi en ud til dig som kan vurdere fejlen og give dig en pris på reparation. 

Fakta om enhed

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.