+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iMac 24″ 2007-2009

Grønne streger på din skærm? Viser din iMac eller Macbook et blinkende spørgsmålstegn når du tænder den? Den klarer vi uden problemer hos FixByDrive. Du kan med fordel kontakte os, da vi i mange år har repareret enheder som disse og mange andre. Stil blot et spørgmål ved at kontakte os på vores telefonnummer, så skal vi hjælpe dig bedst muligt.

Er du i tvivl om hvad din iMac fejler? Så ring på 93109899 og vi booker en teknikker til dig. Han kører ud på din adresse helt uden omkostninger.

 

 

Priser

Apple iMac reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab800 kr.
Glas udskiftning1800 kr.
LCD udskiftning4300 kr.
Strømforsyning udskiftning2500 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering1600 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering2300 kr.
1TB SSD Harddisk inklusiv montering3800 kr.
Installation/Geninstallation af macOS500 kr.
WiFi Udskiftning1000 kr.
Backup af data700 kr.
Backup fra defekt harddisk1000 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iMac harddisk opgradering

Trænger du til mere plads på din iMac fordi din nuværende harddisk er ved at blive fuld? Så kan vi hjælpe dig med at opgradere din harddisk, så du igen får masser af plads på den. Vi kan også hjælpe dig med at gøre din iMac hurtigere, så du slipper for at bruge flere tusinde kroner på at købe en ny. Det er både godt for miljøet og pengepungen. Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig og din iMac. Vi kører ud til dig i Herning, Silkeborg og Holstebro.

Fakta om enhed

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.