+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iMac 27″ 2009-2012

Har du ikke taget en sikkerhedskopi af dine filer og du er endt i en situation hvor du ikke længere kan tænde din iMac? Måske har du vigtige eksamensfiler liggende på din computer? Harddisken kan være død på din iMac eller Macbook og kræver at den kommer til eftersyn. Det kan vi klare i Herning, Silkeborg og Holstebro helt uden problemer. Vores dygtige teams af teknikkere, har mange års erfaring indenfor området. Vi har hjulpet mange danskere gennem tiden, skal du være den næste?

Du kan mellem 8-19 altid ringe til os og få en snak om dit problem med din iMac. Vi har også åbent søn- helligdage. Så hvad venter du på?

 

 

Priser

Apple iMac reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Glas udskiftning 1300 kr.
LCD udskiftning 2500 kr.
Strømforsyning udskiftning 2000 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 1600 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 2300 kr.
1TB SSD Harddisk inklusiv montering 3800 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
WiFi Udskiftning 1000 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra defekt harddisk 1000 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Er din iMac blevet langsom med årene?

Ejer du en iMac som efter årene er blevet slidt og ikke fungerer som den skal eller er blevet langsom? Så kan du kontakte os. Vi undersøger hvad problemet er, kvit og frit. Det tager typisk 1 dag for at undersøge hvad din iMac fejler og vi vil derefter informere dig om hvad vi kan gøre så din iMac igen fungerer som den var ny. Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge os? Så kan du læse alle anmeldelser om os på Facebook, Trustpilot og Google.

Fakta om enhed

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.