+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad Air 2 Reparationer 

Billigt, nemt og hurtigt. Det er hvad vi bestræber os efter. Det samme gælder når vi taler om Ipad air 2 reparation. Ligegyldig hvad din iPad fejler , så kan du kontakte os. Vi kan i 90% af tilfældene redde din iPad air 2, så du ikke går glip af dine data. Følg blot denne bookingsside og bestil en tid til en reparatør og vi vil komme ud til din adresse helt uden beregning.

Ingen priser på din reparation? 93109899 er nummeret du skal ringe på, og vi vil hjælpe dig. Vil du hellere skrive til os? Så kan du sende en sms på samme telefonnummer eller kontakte os via mail på info@fixbydrive.dk

 

Priser

iPad Air 2 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ —–
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 1200 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 1200 kr.
Bagside udskiftning 1500 kr.
Batteri udskiftning 800 kr.
Jackstick udskiftning 600 kr.
3G antenne udskiftning 600 kr.
Wi-Fi udskiftning 600 kr.
Ladestik udskiftning 1200 kr.
Højttaler udskiftning 600 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 600 kr.
Home knap udskiftning 600 kr.
Bluetooth udskiftning 600 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Livstidsgaranti hos os

Hos FixByDrive får du livstidsgaranti. Det vil sige at hvis du f.eks. får skiftet din ørehøjttaler på din iPhone og den pludselig ikke virker efter 5-10 år, så kan du kontakte os igen og vi kommer og reparerer den igen helt uden beregning. Et andet eksempel kan være at du får skiftet ladestikket og det stopper med at virke efter 3 år, så kommer vi og udskifter det igen uden beregning. Livstidsgaranti gælder dog ikke sliddele som batteri. På batterier giver vi 2 års garanti.

iPad problemer i Herning

Har du oplevet problemer med din iPad i Herning og ikke ved hvordan du skal få den repareret? Er der for få værksteder i Herning og du gider ikke bruge tid på at lede efter det bedste sted? Så er FixByDrive det rigtige sted for dig. Vi kan fikse stort set alle problemer din iPad måtte have i Herning. Du skal blot komme forbi vores værksted i Herning.

Gode iPad reparationspriser i Herning

Vi stræber altid efter at være de bedste og billigste iPad reparatører i Danmark. Vi giver altid prismatch på iPad reparationer, så længe butikken du har fundet prisen ved, bruger de samme kvalitetsprodukter som vi gør hos FixByDrive. Tag et kig på nettet, find en iPad pris der er billigere end vores, send os et billede af det og vi matcher prisen på den iPad reparation.

Billig iPad reparation i Herning

iPads er dyre at reparere mange steder. Det er netop fordi iPads tager længere tid at reparere end f.eks. iPhones og andre enheder. Men dyrt behøver det nødvendigvis ikke at være, da vi kan reparere din iPad til billig penge. Du kan på denne side se hvilke iPad modeller vi reparerer og se de forskellige priser.

iPad reparation i Herning

Vi reparerer alt indenfor iPads og kan med garanti også hjælpe dig med dine problemer du måtte havde med din iPad. Vi reparerer dele som skærm, LCD, batteri, højttaler, homeknap, bagramme, bagside, rammeudretning, mikrofon, Face-ID og meget meget mere. Kontakt os i dag og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig hurtigst muligt. Vores telefonnummer er 93109899. Du kan også sende os en mail på info@fixbydrive.dk.

iPad Air reparation af din skærm, glas eller andet i Herning

Har du købt en Apple iPad air og søger et sted der kan reparere din iPad fordi skærmen er gået i stykker eller batteriet skal skiftes? Du søger et sted der kan stå inde for deres arbejde? Så er du det helt rigtige sted. Vi kan udskifte, reparere, fikse din iPad lynhurtigt og til en pris du ikke ser andre steder. Vi bruger kun kvalitetsdele, så du er sikker på at din iPad fungerer som den skal efter den har været hos os

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.