+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad Pro 10,5 (2017) Reparationer 

Ejer du en iPad Pro 10,5 og søger et sted der kan reparere og udskifte dit batteri fordi det ikke holder så godt længere? Virker din Bluetooth forbindelse ikke eller har du glemt koden til din iCloud eller tastaturlås? Så kan vi højest sandsynlig hjælpe dig hvis du bor i midtjylland. Alle vores Apple teknikkere er erfarne reparatører der i flere år har fikset Apple iPads.

Så er du på udkig efter et værksted der har repareret hundredevis af iPads og kan stå inde for det arbejde der er blevet gjort? Så ring til os i dag. 

Priser

iPad Pro 10,5 (2017) reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ —–
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 2000 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 2000 kr.
Bagside udskiftning 2300 kr.
Batteri udskiftning 2000 kr.
Jackstick udskiftning 1800 kr.
3G antenne udskiftning 1800 kr.
Wi-Fi udskiftning 1100 kr.
Ladestik udskiftning 1100 kr.
Højttaler udskiftning 1100 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 1100 kr.
Home knap udskiftning 1100 kr.
Bluetooth udskiftning 1100 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Bedste kundeservice

Vi bestræber os altid efter at være de bedste indenfor vores område. Vi kan hos FixByDrive, med stolthed fortælle, at vi ligger nummer 1 i hele Midtjylland og omegn. Vores kunder elsker os og vender altid tilbage hvis de skal have udført reparation af en anden enhed. Tjek blot Trustpilot hvor du også kan se at vi ikke har nogen utilfredse kunder. Vi gør altid vores bedste og udfører reparationer med de bedste reservedele.

Gratis fejlfinding

Vi fejlsøger altid din enhed helt gratis. Det vil med andre ord sige at du med tryghed kan ringe til os, hvor vi kører ud helt gratis og gennemsøger din enhed for fejl og finder ud af hvad den fejler. Herefter får du pris på udbedring af fejlen, som du enten kan takke ja eller nej til.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.