+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 11 Pro Reparationer 

Driller din iPhone 11 Pro? Er skærmen knust så en udskiftning af din iPhone skærm er nødvendig? Frygt ej. Du er landet det helt rigtige sted! Hos FixByDrive kan vi med garanti hjælpe dig med dine iPhone 11 Pro problem. Hvad end det er skærmen der skal skiftes, mikrofonen der skratter eller batteriet der skal udskiftes, så løser vi dit problem.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Priser

iPhone 11 Pro reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 1000 kr.
Skærm Udskiftning PRO 1300 kr
Skærm Udskiftning Original LCD 1700 kr.
Batteri Udskiftning 500 kr.
Mikrofon Udskiftning 600 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Front Kamera Udskiftning 800 kr.
Bagkamera Udskiftning 1200 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 700 kr
Ladestik Udskiftning 600 kr
Lydløs Knap udskiftning 700 kr
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr
Bundhøjtaler Udskiftning 600 kr
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Hernings bedst bedømte værksted på Trustpilot!

Vi er Hernings bedste og det er vi stolte af. Faktisk ligger vi nummer 1 ifølge Trustpilot i hele region Midtjylland på service, kvalitet og pris. Vores kunder elsker vores koncept og bruger os igen hvis de skal have repareret deres.

Vi reparerer din iPhone, iPad, Macbook, Samsung mm.

Vi reparerer enheder som Samsung, Huawei, iPad, Macbook, iMac, Tablet, Nokia, LG, iPhone, Alcatel, Sony, Nintendo Switch, Motorola, Oneplus mm. Er du i tvivl om vi reparerer din smartphone eller anden elektronisk enhed, så kontakt os i dag og hør nærmere. Du kan ringe til os alle ugens dage fra 8-19. Også søn- helligdage.

Skærm rep på din iPhone i Herning

Trænger din nye iPhone 11 Pro at få udskiftet skærmen efter tab? Så kan vi hjælpe dig med at få repareret din iPhone 11 Pro i Herning til de bedste priser. Vi har flere forskellige kvaliteter når vi snakker udskiftning af din skærm på din iPhone. Vi har original Apple LCD kvalitet og A kvalitet som mange andre reparationsværksteder bruger.

Book i dag, få repareret i dag

Vi har Danmarks længste åbningstider. Alle dage fra 8-19 er det muligt for dig at ringe til os og få repareret din enhed til de bedste priser. Vi har åbent mandag til lørdag.

Du behøver ikke booke tid til reparation hos os. Du kommer blot forbi med din enhed og vi laver den typisk samme dag!

Fakta om enhed:

Apple nyeste iPhone model, iPhone 11 Pro har vist hvad en smartphone skal kunne i dag. Med dens fleksible tripelkamera-system, kan den tage bedre billeder end nogensinde før.

Designet der er udført i glas og rustfrit stål, minder meget om iPhone X og iPhone XS, men alligevel ikke. For på bagsiden af iPhone Pro har Apple valgt at putte hele 3 kameralinser som de kalder ultravidvinkelkamera på 12 MP, vidvinkelkamera på 12 MP og telekamera på 12 MP. Som Apple definerer det, er det tredobbelt så godt et kamera end før.

Er der mørkt i rummet? Det har Apple også tænkt på. De har via telekameraet formået at få hele 40% mere lys ind, så billederne nu bliver lysere.

Batteriet er noget Apple har været kritiseret for længe. Men de har nu lyttet. Ifølge Apple har denne iPhone 11 pro op til hele 4 timers batteritid. Det er det største batteri kvantespring fra den store producent.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.