+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 12 Mini Reparationer 

Apple iPhone 12 mini reparationer i Midtjylland. Vi kører i ud til dig og reparerer stort set alt på din iPhone 12 mini. Af reparationer kan der bl.a. nævnes batteriudskiftning, diagnosticering af telefonen, skærmudskiftning, redning af data i tilfælde af at du har tabt din smartphone i væske så den ikke længere kan tænde og meget mere. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi bedst kan hjælpe dig hurtigt videre i din hverdag!

Priser

iPhone 12 mini reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 1500 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 2000 kr
Skærm Udskiftning Original LCD 2500 kr.
Batteri Udskiftning 1200 kr.
Mikrofon Udskiftning 1000 kr.
Bagside Udskiftning 1500 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 1000 kr.
Bagkamera Udskiftning 1000 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 900 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 1200 kr.
Ladestik Udskiftning 1000 kr.
Lydløs Knap udskiftning 1000 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 1000 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 1000 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Hvor længe vi giver garanti?

90% af vores reparationer kommer med 2 års garanti. Dvs. at hvis du f.eks får udskiftet din skærm, mikrofon eller anden del på din telefon, kan du i løbet af 2 år kontakte os igen og få det lavet gratis, hvis det viser sig at fejlen er opstået af sig selv. Det er med til at garantere dig at du kan føle dig tryg ved at lade os reparere din enhed.

Kan vi reparere alt på en iPhone eller anden type enhed?

Det er et rigtig godt spørgsmål. I løbet af de 3 år vi har eksisteret, har der kun været 2 enheder vi ikke har kunnet lave og dermed leveret enheden tilbage i samme stand som da vi fik den. Vi kan reparere 90% af skader der er opstået på en iPad, iPhone, Macbook, Samsung, Huawei, Nokia mm.

Firmaaftale?

Søger du et sted som kører ud til din virksomhed og reparere jeres iPhones og andre enheder på stedet, så i slipper for selv at køre ud i arbejdstiden? Så er du det rette sted! Vi har 20+ firmaaftaler og kan helt sikkert også finde en god løsning til netop din virksomhed. Vi giver faktisk helt op til 20% rabat på reparationer udført hos os!

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.