+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 12 Mini Reparationer 

Apple iPhone 12 mini reparationer i Midtjylland. Vi kører i ud til dig og reparerer stort set alt på din iPhone 12 mini. Af reparationer kan der bl.a. nævnes batteriudskiftning, diagnosticering af telefonen, skærmudskiftning, redning af data i tilfælde af at du har tabt din smartphone i væske så den ikke længere kan tænde og meget mere. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi bedst kan hjælpe dig hurtigt videre i din hverdag!

Priser

iPhone 12 mini reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

 

Skærm Udskiftning Premium 1400 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 1700 kr
Skærm Udskiftning Original LCD 2100 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 800 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 1000 kr.
Bagkamera Udskiftning 1000 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr.
Ladestik Udskiftning 900 kr.
Lydløs Knap udskiftning 900 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 800 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 800 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billig skærmskift i Herning

Vi prismatcher reparationer på alle enheder. Hvis du har set reparationen billige et andet sted, så kommer du bare fordi os og viser at du har fundet det billigere, så får du det til samme pris. På denne måde kan du være sikker på at du altid får en god pris når du får repareret ein enhed hos os.

iPhone vil ikke tænde?

En iPhone der ikke kan tænde, kan skyldes mange ting. Batteriet er måske helt død på den, så den ikke kan lade overhovedet. Det kan være tristar chippen på bundkortet er kortsluttet, der gør at din iPhone ikke tager i mod strøm og derved lade. Det kan også være noget helt andet der gør at din iPhone ikke virker som den skal. Kom forbi vores værksted i Herning og lad os se hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

iPhone genstarter efter tab?

Slukker din iPhone i tide og utide eller genstarter mens du bruger den efter du har tabt den? Det kender vi. Problemet kan være af mange årsager. Det kan være bundkortet har taget skade, face id melder fejl, en komponent der er kortsluttet eller noget helt andet. Kom forbi vores værksted og lad os se på hvad der gør at din telefon genstarter pludseligt efter tab.

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.