+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 12 Pro Max Reparationer 

Vi reparerer batteri, ørehøjtaler, simkortlæser, knapper, skærm, mikrofon, home knap, væskeskade, antenneproblemer, udskiftning af panserglas, bagglas, bundhøjtaler, face-id, frontkamera, ladestik, bagkamera, jackstik og meget meget mere hos FixByDrive. Kontakt os i dag via mail, Facebook, Instagram, tlf. eller send os en sms på vores telefonnummer, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Priser

iPhone 12 Pro Max reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 1100 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 2200 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 2700 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 900 kr.
Bagside Udskiftning 1100 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 900 kr.
Bagkamera Udskiftning 1400 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr.
Ladestik Udskiftning 900 kr.
Lydløs Knap udskiftning 900 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 900 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 800 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPhone bundkort reparationer i Herning

Har du en iPhone der kræver en bundkort reparation som ingen kan lave i Herning? Så er det os du skal kontakte. Vi har flere års erfaring inden bundkort reparationer og kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig med at få gang i din iPhone igen. Vi kan fikse væskeskader, kortslutninger på din iPhone, låste iCloud kontoer og meget meget mere.

Reparation af alle Apple enheder

Vi reparerer alle Apple enheder, også Apple Watch. Om du har en Macbook, iMac, iPhone, Mac mini, Apple TV eller iPad, lan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi reparerer dog ikke Airpods da det ikke kan betale sig at reparerer på så små enheder.

Hurtigt, billigt og bedst

Kort og godt. Vi er de hurtigste, bedste og billigste reparationsværksted i Herning omegn. Vi er så sikre på vores kvalitet og kunnen, at vi giver flere års garanti på det vi laver. Fejler din telefon noget efter vi har fikset den? Ingen problem. Kom forbi os og lad os se hvad der er galt. Vi står altid inde for det vi laver!

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.