+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 12 Reparationer 

Apple har i år endelig løftet sløret for deres nyeste iPhone og det glæder vi os til at sætte os ind i!

iPhone 12, som Apple har valgt at kalde den, har et fantastisk kamera, et godt batteri, super dejlig skærm og en fantastisk design. 

Vores teknikkere er allerede gået i gang med at læse mere om denne fantastiske telefon og dens kunnen, så vi allerede nu kan forberede os på at klare fremtidige reparationer. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. 🙂

Priser

iPhone 12 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 1500 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 1800 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 2300 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 800 kr.
Bagside Udskiftning 1200 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 900 kr.
Bagkamera Udskiftning 1200 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr.
Ladestik Udskiftning 900 kr.
Lydløs Knap udskiftning 900 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 800 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 800 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

24 måneders garanti på din iPhone 12 skærm reparation

Når du vælger os til at udskifte og reparere din iPhone 12, får du altid 24 måneders garanti. Dvs. hvis den skærm vi sætter på, mod forventning ikke virker som den skal, skifter vi den igen uden beregning. Det er med til at sikre dig som kunde, at du altid kan regne med os og den service vi byder.

Skærmudskiftning på din iPhone 12 og meget mere

Er det kun reparationer som skærmudskiftning vi kan udføre? Nej! Vi laver og udskifter dele som mikrofon, ladestik, højttaler, gitter, face id, volume- lydløs knap, hjemme knap, bagside, batteri og meget mere. Vi kan udskifte alt på din iPhone, også selvom den er tabt i vand eller du har spildt vin eller kaffe på den.

Hvor hurtig kan vi reparere din telefon i Herning?

Vi ved hvor vigtig din telefon eller computer er, og derfor gør vi vores bedste for at blive så hurtig færdig som muligt. Vi kan i de fleste tilfælde, faktisk 90% af gangene reparere din smartphone indenfor 30 min. Hvis reparationen tager længere tid og skal på vores værksted i Herning, tilbyder vi dig en gratis låneenhed som du kan bruge mens din egen er til reparation. Vores låneenheder som du kan vælge i mellem er iPhones og Samsung enheder.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.