+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 13 Mini Reparationer 

Apple iPhone 13 mini smartphone reparationer i Herning på Bredgade 41, ved Føtex P-plads. Har du brug for at få fikset din iPhone? Hvad enten det gælder skærm, bagside udskiftning, mikrofon der skratter eller om du har tabt den i vand, så kan vi hjælpe dig. Kom forbi vores værksted eller kontakt os i dag.

Priser

iPhone 13 mini reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 1800 kr
Skærm Udskiftning Pro LCD 2200 kr
Skærm Udskiftning Original LCD 2700 kr
Batteri Udskiftning 900 kr
Mikrofon Udskiftning 900 kr
Bagside Udskiftning 1600 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 1000 kr
Bagkamera Udskiftning 1200 kr
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr
Ladestik Udskiftning 900 kr
Lydløs Knap udskiftning 900 kr
Ørehøjtaler Udskiftning 1000 kr
Bundhøjtaler Udskiftning 900
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billige iPhone reparation i Herning

Hvis du søger et sted der kan skifte din skærm på din iPhone til en billig pris, så er du endt det rigtige sted. Vi udskifter skærm på din iPhone, udskifter batteri, reparerer mikrofon, skifter bagside og udfører mange andre reparationer på din iPhone enhed. 

Reparation af iPhone skærm i Herning

Har du ledt efter et værksted der kan reparere din iPhone i Herning omegn? Det kan være svært at finde et sted der kan reparere din iPhone, som står inde for kvaliteten de bruger. Hos os har vi forskellige kvaliteter alt efter hvad der skal repareres på din iPhone. Hvis du f.eks. skal have skiftet skærm, har vi altid 3 forskellige skærm kvaliteter. Alle kvaliteter står vi inde for og giver garanti på vores reparationer.

Hvor ligger vi?

Vores værksted ligger på Bredgade 41 i Herning – lige ved Føtex P plads. Du kan parkere lige foran butikken, hvor der er over 100 gratis parkeringspladser og handle i Føtex mens vi reparerer din telefon.

Hvor kan jeg få repareret min iPhone?

Hvis du søger et sted der kan reparere din iPhone lynhurtigt, så skal du komme forbi os på Bredgade 41 i Herning. Vi er Midtjyllands bedste og hurtigste reparatører. Tror du ikke på os? Tjek blot Trustpilot, Facebook og Google anmeldelser! 🙂

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.