+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 13 Mini Reparationer 

Apple iPhone 13 mini smartphone reparationer i Herning på Bredgade 41, ved Føtex P-plads. Har du brug for at få fikset din iPhone? Hvad enten det gælder skærm, bagside udskiftning, mikrofon der skratter eller om du har tabt den i vand, så kan vi hjælpe dig. Kom forbi vores værksted eller kontakt os i dag og vi sender en teknikker ud på din adresse hurtigst muligt.

Priser

iPhone 13 mini reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 1800 kr
Skærm Udskiftning Pro LCD 2200 kr
Skærm Udskiftning Original LCD 2700 kr
Batteri Udskiftning 900 kr
Mikrofon Udskiftning Kontakt for pris.
Bagside Udskiftning 1600 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning Kontakt for pris.
Bagkamera Udskiftning Kontakt for pris.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning Kontakt for pris.
Ladestik Udskiftning Kontakt for pris.
Lydløs Knap udskiftning Kontakt for pris.
Ørehøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Bundhøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billige iPhone reparation i Herning

Hvis du søger et sted der kan skifte din skærm på din iPhone til en billig pris, så er du endt det rigtige sted. Vi udskifter skærm på din iPhone, udskifter batteri, reparerer mikrofon, skifter bagside og udfører mange andre reparationer på din iPhone enhed. 

Reparation af iPhone skærm i Herning

Har du ledt efter et værksted der kan reparere din iPhone i Herning omegn? Det kan være svært at finde et sted der kan reparere din iPhone, som står inde for kvaliteten de bruger. Hos os har vi forskellige kvaliteter alt efter hvad der skal repareres på din iPhone. Hvis du f.eks. skal have skiftet skærm, har vi altid 3 forskellige skærm kvaliteter. Alle kvaliteter står vi inde for og giver garanti på vores reparationer.

Hvor ligger vi?

Vores værksted ligger på Bredgade 41 i Herning – lige ved Føtex P plads. Du kan parkere lige foran butikken, hvor der er over 100 gratis parkeringspladser og handle i Føtex mens vi reparerer din telefon.

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.