+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 13 Pro Reparationer 

Apple iPhone 13 Pro reparationer i Midtjylland. Af reparationer kan der bl.a. nævnes batteriudskiftning, diagnosticering af telefonen, skærmudskiftning, redning af data i tilfælde af at du har tabt din smartphone i væske så den ikke længere kan tænde og meget mere. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi bedst kan hjælpe dig hurtigt videre i din hverdag!

Priser

iPhone 13 Pro reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 2900 kr
Skærm Udskiftning Pro LCD 3200 kr
Skærm Udskiftning Original LCD 3800 kr
Batteri Udskiftning 900 kr.
Mikrofon Udskiftning 900 kr
Bagside Udskiftning 1600 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 1000 kr
Bagkamera Udskiftning 1200 kr
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr
Ladestik Udskiftning 900 kr
Lydløs Knap udskiftning 900 kr
Ørehøjtaler Udskiftning 900 kr
Bundhøjtaler Udskiftning 900 kr
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Virker Face ID efter udskiftning af skærm?

Vi oplever desværre at nogle får skiftet skærm hos værksteder der ikke har det rigtige udstyr og kompetence til at skifte skærmen, der gør at Face id ikke virker efter den har været til reparation hos dem.
Vi har det nyeste udstyr og udskifter jævnligt så vi altid er up to date. Det har endnu ikke lykkedes os at ødelægger Face ID på en iPhone endnu. Alle kunder der har fået repareret en iPhone hos os, er gået ud med en iPhone hvor alt fungerer 100% – også Face id. Hvis du har været et andet sted og fået lavet din iPhone og det viser sig at ansigtsgenkendelsen (Face ID) ikke virker, så kom forbi os så vi kan fikse den for dig!

Kan Face ID repareres

Både og. Vi kan i de fleste tilfælde godt reparere Face ID. Det kræver speciel teknik og lodning med mikroskop. Vi har taget kurser i problemer som disse og kan i de fleste tilfælde også reparere din iPhones Face ID. Kom forbi os med din Apple iPhone telefon og lad os kigge på hvordan vi kan fikse den for dig.

iPhone Face ID virker ikke?

Ansigtsgenkendelsen(Face ID) på din iPhone er meget avanceret teknik og kan i nogle tilfælde stå af. Vi oplever at nogle kunder oplever at Face ID ikke kan læse ansigtet, at “Face ID er ikke tilgængeligt” eller man får besked om “flyt iPhone længere ned” mens man er ved at indstille Face ID. Disse er blot nogle få problemer der kan forekomme under indstilling af Face ID. Problemet kan løses ved at skille telefonen ad og lodde nye dele på Face ID. Kom forbi vores butik og lad os fikse det for dig.

Sælg din iPhone, iPad, Apple Watch, Macbook, Samsung mm.

Vil du sælge din iPhone, Macbook, Samsung, Nokia, Oneplus, Apple Watch, iMac, Macbook eller noget helt andet? Måske vil du sælge din Playstation eller nintendo switch? Kom forbi os i dag eller tryk “Sælg din enhed” i øverste menu. Her kan du se hvad din enhed er værd!

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.