+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 14 Reparationer 

Virker din iPhone 14 ikke som den skal? Virker skærmen ikke? Eller er touch funktionen ikke helt optimal? Måske fryser skærmen på din iPhone 14 eller der er noget helt andet galt? Så kom forbi os. Vi kan reparere din iPhone 14 og bruger kun de bedste reservedele. Vi har værksted på Bredgade 41 i Herning med masser af parkerings muligheder. Hvis du ikke ved hvor Bredgade 41 ligger henne, så er det ved Føtex p- plads (det gamle fiskehus)

Priser

iPhone 14 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

 

Skærm Udskiftning Premium Kontakt for pris
Skærm Udskiftning Pro LCD Kontakt for pris
Skærm Udskiftning Original LCD Kontakt for pris
Batteri Udskiftning Kontakt for pris
Mikrofon Udskiftning Kontakt for pris
Bagside Udskiftning Kontakt for pris
Front Kamera Udskiftning Kontakt for pris
Bagkamera Udskiftning Kontakt for pris
Bagkamera Glas Udskiftning Kontakt for pris
Tænd/Sluk Knap Udskiftning Kontakt for pris
Ladestik Udskiftning Kontakt for pris
Lydløs Knap udskiftning Kontakt for pris
Ørehøjtaler Udskiftning Kontakt for pris
Bundhøjtaler Udskiftning Kontakt for pris
Vibrator Udskiftning Kontakt for pris
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Ødelagt glas på din iPhone 14?

Har du tabt din iPhone 14 og det har resulteret i at skærmen er gået i stykker så den ikke længere kan bruges? Kom forbi os på bredgade 41. Vi fikser den for dig hurtigst muligt og kan give dig en låne telefon helt uden beregning mens vi reparerer din iPhone med en ny skærm.

Hvor hurtig kan vi reparere din iPhone 14?

De fleste iPhone 14 reparationer tager ca en halv time. Der er dog nogle gange det kan tage længere tid, f.eks. hvis bagsiden skal skiftes eller din iPhone har fået en vandskade. Kom forbi os allerede i dag og las os se hvad vi kan gøre for dig og din Apple iPhone.

Vi ligger nummer 1!

Vi har rigtig mange tilbagevendende kunder der gerne kommer igen og igen. vi er elsket i Herning og omegn og har skabt et rigtig godt ry for vores priser og kvaliteter. Du kan altid tjekke Trustpilot, Google og Facebook anmeldelser og se hvorfor du skal vælge os når du skal have repareret din telefon.

Død iPhone 14?

Er din Apple iPhone død og tænder ikke længere? Måske kan du modtage opkald men kan intet se på skærmen? Du kan høre den vibrere men intet kommer frem? Det er højest sandsynlig skærmen der er gået på din iPhone og skal helt sikkert skiftes. LCDen på din iPhone kan nemt knække ved tab og det kan resultere fejl som tidligere beskrevet. Kom forbi vores værksted og lad os fikse din enhed for småpenge.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.