+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 7 Reparationer 

Defekt home knap, defekt batteri eller lav højttaler? Problemerne kan være mange når vi taler om smartphones, og det gælder også for iPhone 7. Det kan også være du har tabt din iPhone 7 i vand og den ikke længere kan tænde selvom den er vandafvisende? Så kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig.
Kontakt os på 93109899 eller via mail på info@fixbydrive.dk og vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Priser

iPhone 7 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 400 kr.
Skærm Udskiftning PRO 600 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 800 kr.
Batteri Udskiftning 300 kr.
Mikrofon Udskiftning 400 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning 350 kr.
Front Kamera Udskiftning 400 kr.
Bagkamera Udskiftning 450 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 400 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 500 kr.
Ladestik Udskiftning 450 kr.
Lydløs Knap udskiftning 350 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 400 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 400 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPhone 7 chip lodning

Hos FixByDrive kan vi lave lod arbejde. Det kan med andre ord forklares på at vi kan reparere de mest avancerede reparationer til en meget billig pris. Vi er stolte af at kunne byde denne type reparation, da vi er et af de få reparationssteder i Jylland. Så hvis din iPhone 7 pludselig ikke virker i lyden, kan vi klare sådanne opgaver hurtigt, billigt og nemt.

Reparation af iPhone 7 i Herning

Er du ejer af en iPhone 7 og bor i et af de nævnte byer, er der hjælp at hente hos os. Kom forbi vores shop i Herning, så hjælper vi dig i gang med din enhed så den fungerer som den skal igen. Vi giver garanti på alle vores reparationer. Vi står 100% inde for det vi laver!

iPhone 7 skærmudskiftning i Herning og omegn

Skærmudskiftning af din iPhone 7 eller andre dele, kan vi sagtens hjælpe dig med i Herning og omegn. Vi udskifter stort set alt på din iPhone 7 i Herning og reparerer dit Apple produkt lynhurtigt til billige priser. Hvorfor skal du vælge os når der er mange andre på markedet der kan reparere din iPhone 7 i Herning? Læs bedømmelser på Google, Trustpilot og Facebook og se hvorfor det er os du skal vælge!

Billig i Phone reparation i Herning

Alle vores iPhone reparationspriser er inkl. alt. Det vil sige at det er inkl. moms, garanti og montering. Der er ingen skjulte gebyrer på vores reparationer. Priserne på vores hjemmeside bliver opdateret løbende, så du kan være sikker på at du får en billig iPhone reparation i Herning. Hvis det alligevel lykkes dig at finde en pris på en iPhone billigere et andet sted, så skal du blot tage et billede af dette og sende til os. Så får du nemlig reparationen til samme pris som du har set på en anden iPhone reparationsside. Hvis du gerne vil have din iPhone repareret af os, kræver det blot du kommer forbi med din enhed eller sender den til os med posten!

Prisgaranti på iPhone reparationer

Vi har hos FixByDrive prisgaranti på vores iPhone reparationer. Hvis du får repareret en iPhone eller en anden smartphone, har du prisgaranti i 30 dage. Dvs. at hvis vi, indenfor 30 dage, sætter prisen ned på en reparationen som du har fået udført hos os, kan du få differencen tilbage. Du skal blot vise om kvitteringen på reparationen, så overfører vi differencen til dig. Vi gør alt for at du vælger os igen og igen, som din foretrukne iPhone reparatør

Fakta om enhed:

2016 var året Apple præsenterede iPhone 7. Der var både gode og dårlige nyheder for iPhoneentusiasterne. Jackstikket som vi kender fra iPhone 5 og f.eks. 6+, var nu forsvundet. Apple brugte argumentet at man fjernede jackstikket pga. Manglende plads i iPhonen. De ville nu bruge pladsen inde i telefonen til andre teknologier.

Mange var vrede men det dæmpede sig hurtigt igen da iPhone 7 havde ramt plet. Folk elskede den nye type skærm der nu var mere hårdfør end nogensinde før. Den kunne holde til mere uden at blive knust og overfladen var nu mere ridsefri.

Men der var dog nogle problemer med iPhone 7, som viste sig efter nogle års brug. Alt lyd fra iPhonen kan forsvinde, da en lyd chip kaldet audio IC kan brænde af. Det vil med andre ord sige, at man ikke kan fuldføre en telefonsamtale eller tale i den.

iPhone 7 blev alligevel taget godt i mod blandt den danske befolkning. Flere tusinde danskere har købt iPhone 7 og er ret glade for den. Så hvis du skal have en ny smartphone, er iPhone 7 et godt bud. Den er både billig og har et fantastisk batteri.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.