+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 8 Reparationer 

Fejler din iPhone 8 noget? Det kan være den ikke kan tænde, eller ladestikket ikke fungerer som det gjorde da du købte den? FixByDrive er her for dig. Ligegyldig hvad din iPhone 8 fejler, kan vi stort set hjælpe dig af med dine problemer, så din iPhone 8 bliver så god som ny igen. Vi kan udføre reparationer som istandsættelse af bagsiden hvis det er gået i stykker eller udskifte andre ødelagte dele din iPhone 8 måtte have.

iPhone 8 har mange typer reparationer. Så hvis du ikke kan finde prisen, grib telefonen og kontakt os på 93109899. Du har også muligheden for at sende os en mail på info@fixbydrive.dk

Priser

iPhone 8 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

 

Skærm Udskiftning Premium 450 kr.
Skærm Udskiftning PRO 650 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 900 kr.
Batteri Udskiftning 390 kr.
Mikrofon Udskiftning 600 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning 350 kr.
Front Kamera Udskiftning 600 kr.
Bagkamera Udskiftning 600 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 450 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 600 kr.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning 600 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 600 kr.
Jackstik Udskiftning —-
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning 

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Vandskade på din iPhone 8

Har du tabt din iPhone 8 i vand eller har den fået fugtskade? Så kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig hos FixByDrive. Selvom din telefon ikke kan tænde, skal vi nok finde en løsning til dig. Så kan du beholde din iPhone 8, i stedet for at købe en ny telefon til flere tusinde kr.

Bedste reservedele

Vi har hos FixByDrive valgt at sælge de bedste reservedele der findes på markedet. Vi vil aldrig nogensinde gå på komprimes med kvaliteten af vores reservedele. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på stort set alle vores reparationer. Så hvis du får repareret din iPhone 8 hos os, kan du være sikker på at det bliver gjort af professionelle.

Har du nogle spørgsmål til os? Så kan du skrive til os via mail eller ringe til os.

Få skiftet din iPhone 8 skærm i Herning på under 30 min

Vi kan hos FixByDrive fikse din skærm indenfor 30 min. Det eneste du skal gøre er at komme forbi vores værksted i Herning. Reparation af din skærm tager typisk kun 30 min og du har flere forskellige skærmkvaliteter du kan vælge imellem. Søger du original Apple LCD, har vi også dette.

Fakta om enhed:

iPhone 8 udkom i 2017. Da Apple præsenterede telefonen, var folk yderst begejstrede over denne telefons kunnen. Den var blevet hurtigere, batteriet var blevet forbedret og skærmen var igen fantastisk. Apple havde lavet den bedste iPhone hidtil.

Kameraet var et af de bedste punkter i denne model. Den var blevet forbedret, så den nu tog hurtigere billeder. Billeder taget i mørke var også betydelig forbedret, takket være kameralinsen der nu tog mere lys ind. Det var en fornøjelse at tage billeder med det nye kamera.

iPhone 8 havde dog et lille problem. Ligesom på iPhone 7, havde den et problem med lyden. Lyden kan pludselig godt forsvinde fra din iPhone 8, så du ikke kan føre en telefonsamtale. Det skyldes en lyd chip (audio ic) der brænder af i enheden.

Der var ellers ikke noget med denne iPhone model og den danske befolkning, og verden over, bruger stadig telefonen glædeligt. Overvejer du en billigere iPhone, kan denne iPhone helt klart anbefales. Det er en fantastisk telefon.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.