+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone XS Max Reparationer 

Har du været uheldig og tabe din iPhone XS MAX? Det har måske resulteret i et smadret glas der kræver at blive repareret? Det har muligvis også gået ud over bagsiden på din Iphone? Så kan vi hos FixByDrive Herning hjælpe dig. Vi er eksperter indenfor området, da vi har lavet reparationer af iPhones i mange år. Vi kan derfor give livstidsgaranti på de fleste iPhones vi laver.
Er du i tvivl om vores service? Så kan du med fordel besøge Trustpilot og se hvad vores kunder synes om os.

Fandt du ikke hvad du søgte? Ring til os på 93109899 hvis du har nogle spørgsmål.

Priser

iPhone XS Max reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 700 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 1300 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1700 kr.
Batteri Udskiftning 400 kr.
Mikrofon Udskiftning 500 kr.
Bagside Udskiftning 800 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 600 kr.
Bagkamera Udskiftning 900 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 600 kr.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning 600 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 600 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Vibrator Udskiftning 500 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Herning reparation

Har du været en tur i Herning søerne og tabt din telefon? Kan den ikke længere tænde pga. en vandskade? Den loader ikke? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos FixByDrive kan vi hjælpe med rigtig mange reparationer når det gælder reparation af en iPhone. Så om din iPhone har fået fugt, ikke kan tænde eller ikke fungerer optimalt, så kontakt os inden længe.

Vores telefon tider er alle dage mellem 8-19. Her kan du også stille de spørgsmål du måtte have.

Skærm reparation i Herning og tilhørende byer

Hvis du bor i Herning og ejer en iPhone, Samsung, iPad, Macbook, Sony, Nokia, Apple Watch, Nintendo Switch, iMac eller en anden enhed, så skal du ikke være i tvivl om hvorfor du skal kontakte os. Vi giver den bedste service i Herning og omegn. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig med at udskifte din skær på din iPhone, opgradere din harddisk på din iMac eller Macbook eller skifte glasset på din iPad. Kontakt os allerede i Herning i dag.

Fysisk butik i Herning

Vi har en fysisk butik i Herning på Bredgade 41. Her har du mulighed for at købe covers, ladere, powerbanks, høretelefoner, HDMI kabel, panserglas og andre tilbehør i Herning. Vores butik ligger i Herning ved Føtex parkeringsplads. Der har du mulighed for at parkere lige foran døren i 3 timer. Du kan her indlevere din telefon hos os og handle i Føtex i mellemtiden.

Fakta om enhed:

År 2018, var det år Apple præsenterede iPhone XS Max, sammen med iPhone XS og XR.

Det der var specielt ved disse telefoner var, at de nu hver især var blevet hurtigere og bedre end nogensinde før. Apple havde med XS MAX sat nye stander for hvad en mobiltelefon skulle kunne. Home knappen havde Apple valgt at fjerne, ligesom man så på iPhone x, så der nu var én ting mindre der kunne gå i stykker.

Denne iPhone XS Max havde et endnu bedre kamera, stærkere glas så man undgik den ville blive knust ved tab, så det resulterede i at man skulle udskifte skærmen.
Ansigtsgenkendelse, bedre kendt som Face id, var nu blevet en tand hurtigere end sin forgænger iPhone X. Den kunne nu låse skærmen op i løbet af få millisekunder.

iPhone XS MAX blev testet mod andre store mobilproducenter som Samsung, men iPhone vandt i mange tilfælde. Den slog Samsung i både sikkerhed, kamera, hurtighed og byggekvalitet.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.