+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone XS Max Reparationer 

Har du været uheldig og tabe din iPhone XS MAX? Det har måske resulteret i et smadret glas der kræver at blive repareret? Det har muligvis også gået ud over bagsiden på din Iphone? Så kan vi hos FixByDrive Herning hjælpe dig. Vi er eksperter indenfor området, da vi har lavet reparationer af iPhones i mange år. Vi kan derfor give livstidsgaranti på de fleste iPhones vi laver.
Er du i tvivl om vores service? Så kan du med fordel besøge Trustpilot og se hvad vores kunder synes om os.

Fandt du ikke hvad du søgte? Ring til os på 93109899 hvis du har nogle spørgsmål.

Priser

iPhone XS Max reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++1200 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD1600 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD2000 kr.
Batteri Udskiftning700 kr.
Mikrofon Udskiftning800 kr.
Bagside Udskiftning1000 kr.
Home Knap Udskiftning—–
Front Kamera Udskiftning800 kr.
Bagkamera Udskiftning900 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning900 kr.
Ladestik Udskiftning900 kr.
Lydløs Knap udskiftning900 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning900 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning900 kr.
Jackstik Udskiftning—–
Vibrator Udskiftning800 kr.
Panserglas200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Silkeborg reparation

Har du været en tur i Silkeborg søerne og tabt din telefon? Kan den ikke længere tænde pga. en vandskade? Den loader ikke? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos FixByDrive kan vi hjælpe med rigtig mange reparationer når det gælder reparation af en iPhone. Så om din iPhone har fået fugt, ikke kan tænde eller ikke fungerer optimalt, så kontakt os inden længe.

Vores telefon tider er alle dage mellem 8-19. Her kan du også stille de spørgsmål du måtte have.

Skærm reparation i Herning og tilhørende byer

Hvis du bor i Herning og ejer en iPhone, Samsung, iPad, Macbook, Sony, Nokia, Apple Watch, Nintendo Switch, iMac eller en anden enhed, så skal du ikke være i tvivl om hvorfor du skal kontakte os. Vi giver den bedste service i Herning og omegn. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig med at udskifte din skær på din iPhone, opgradere din harddisk på din iMac eller Macbook eller skifte glasset på din iPad. Kontakt os allerede i Herning i dag.

Ingen fysiske butikker

Da vi gerne vil være sikker på at vi kan give den bedste service og pris, har vi valgt ikke at have nogle fysiske butikker der kan reparere enheder. En fysisk butik har mange omkostninger og det vil sætte prisen op på vores reparationer. Vi har derfor valgt at køre rundt i Herning og udskifte de ønskede dele i Herning. Vi kan skifte skærm på din iPhone, opdatere din Macbook, udskifte batteriet på dit Apple Watch og meget andet. Vi kører også i Silkeborg, Struer, Holstebro og omegn.

Fakta om enhed:

År 2018, var det år Apple præsenterede iPhone XS Max, sammen med iPhone XS og XR.

Det der var specielt ved disse telefoner var, at de nu hver især var blevet hurtigere og bedre end nogensinde før. Apple havde med XS MAX sat nye stander for hvad en mobiltelefon skulle kunne. Home knappen havde Apple valgt at fjerne, ligesom man så på iPhone x, så der nu var én ting mindre der kunne gå i stykker.

Denne iPhone XS Max havde et endnu bedre kamera, stærkere glas så man undgik den ville blive knust ved tab, så det resulterede i at man skulle udskifte skærmen.
Ansigtsgenkendelse, bedre kendt som Face id, var nu blevet en tand hurtigere end sin forgænger iPhone X. Den kunne nu låse skærmen op i løbet af få millisekunder.

iPhone XS MAX blev testet mod andre store mobilproducenter som Samsung, men iPhone vandt i mange tilfælde. Den slog Samsung i både sikkerhed, kamera, hurtighed og byggekvalitet.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.