+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Kontakt os

Telefon

+45 93 10 98 99
Telefontid 8-19

}

Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

HVEM ER VI?

FixByDrive er en dansk virksomhed, der er ejet af iværksætteren Faruk Yavuz.
Interessen for smartphones, tablets og computere var med til at starte virksomheden, som i dag reparerer alt indenfor de nævnte områder. Interessen startede med Apple produkter som iPhoneiPadMacbook og Imac og har på sigt også bredt sig til andre mærker som SamsungHuawei, Sony og mange andre smarte enheder.

FixByDrive ligger i Herning, men servicerer kunder fra hele Danmark da vi kan reparere nogle enheder som mange andre steder ikke kan.

 

Kvalitet

Hos FixByDrive går vi meget op i kvalitet og service og bruger derfor kun reservedele vi kan stå inde for. Vi bruger kun markedets bedste reservedele og giver derfor livstidsgaranti på vores reparationer.

 

Åbningstider

Vi går meget op i service for vores kunder og tilbyder derfor også gratis telefonisk support alle dage mellem 8-19. Det gælder også søn- helligdage.

Så har du et problem med din enhed, kan du altid ringe til os på 93109899 eller skrive til os på info@fixbydrive.dk.
Vi glæder os til at stå til at komme dit problem til livs.

Service

Hos FixByDrive er vi stolte af at kunne levere en fantastisk service. Vores kunder elsker vores lave priser, og kontakter os gerne igen for at få udført en reparation. Vil du også gerne bedømme vores arbejde? Det kan du gøre ved at følge ét eller flere af disse tre links. Tak på forhånd.

Google

Trustpilot

Facebook

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os