+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro Retina 15″
2013 – 2015

Er skærmen revnet på din Apple Macbook? Det kan blive en dyr fornøjelse når der er tale om en Macbook Pro skærm. Men nogle gange kan man nøjes med at udskifte glasset, fremfor at udskifte hele din Macbook skærm. Så hvad end din Macbook Pros skærm er gået itu, eller batteriet ikke holder som det burde, kan du kontakte os. Vi kan med garanti sikre dig at du får en service ud over det sædvanlige. Se blot Trustpilot og vurder selv.

Vil du booke en tid til en reparation? Tryk på dette link og udfyld formularen.

 

 

Priser

Macbook Pro 15″ Retina reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 3600 kr.
Tastatur udskiftning 1800 kr.
TrackPad Udskiftning 1000 kr.
Batteri udskiftning 1200 kr.
Lademodul Udskiftning 1400 kr.
128GB SSD Harddisk inklusiv montering 1700 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 2500 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 3300 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
RAM-opgradering til 8GB
RAM-opgradering til 16GB
WiFi Udskiftning
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Macbook Pro dataudredning

Tænder din Macbook ikke? skal du have reddet data ud af den men ikke ved hvordan man gør? Så er der hjælp at hente hos os. Mange Macbooks stopper pludselig med at tænde. Problemet til hvorfor den ikke længere tænder, kan være mange. Det kan være batteriet på din Macbook er død og trænger til at blive udskiftet eller en chip i dit bundkort kan være kortsluttet. Vi kan reparere og hjælpe dig med at få dine gamle filer ud igen. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Vigtige filer du skal have ud fra din Apple Macbook

Hvis du skal have reddet data ud fra din Macbook fordi du har spildt vand, cola, kaffe eller vin på den, så kan vi også hjælpe med det. Vi har reddet mange kunders vigtige filer og kan sikkert også redde dine. For hvem kender ikke det med at ens  flere år gamle billeder forsvinder? Kontakt os og lad os hjælpe dig.

Fakta om enhed

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.