+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Nintendo Switch reparation 

Har du været uheldig og tabe din Nintendo Switch og skærmen den er gået i stykker? Måske driller din touch på skærmen og den reagerer ikke længere som den skal? Det kan være dit batteri på din Nintendo er slidt og skal udskiftes snarest? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har udført mange Nintendo Switch reparationer og kan helt sikkert også hjælpe dig med din Nintendo Gameboy.

Du kan herunder se priser på nogle af de reparationer vi udfører.

 

 

Priser

Nintendo Switch reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Nintendo Switch LCD udskiftning 950 kr.
Touch udskiftning 600 kr.
USB C opladerstik udskiftning 800 kr.
Batteri udskiftning 800 kr.
Skærm beskyttelse  200 kr.
Skærm beskyttelse PRO 320 kr.
Komplet rens indvendig 350 kr.
Sd kort læser udskiftning 500 kr.
Spil/kort læser udskiftning 900 kr.
Diagnose 250 kr.

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Ganske få Nintendo Switch reparatører

Nintendo switch enheder er relativt nye enheder på markedet. Du kan derfor opleve at du får svært ved at finde nogle værksteder i Herning, Silkeborg, Struer og Holstebro omegn, der kan reparere den. Men heldigvis er du endt det rigtige sted. Vi kan hos FixByDrive ordne din Nintendo til en billig pris, så du igen kan bruge din Switch uden problemer. Det kan være du hat smadret glasset eller batteriet skal udskiftes på din Switch? Kontakt os og lad os fikse din Nintendo!

Fakta om enhed

Spillekonsollen Nintendo Switch er udviklet af Nintendo og blev præsenteret tilbage i marts månede 2017.
Med Nintendo Switch har udviklerne lavet en enhed der både kan bruges som en traditionel gameboy og en spillekonsol der kan sættes i den medfølgende dockingstation, så den kan tilkobles Tvet. 

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.