+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Nothing Phone reparationer

Trænger din Nothing Phone til at få skiftet skærmen? Eller også skal din bagside muligvis fikses efter tab? Måske virker lysene på bagsiden ikke som de skal? Kom forbi os og lad os kigge på din Nothing Phone.
Nothing Phone er en ny telefon som har taget smartphone markedet med storm og er elsket af ringe mange mennesker. Dens unikke design og lyset på bagsiden, har vist at Smartphone også kan laves anderledes end de traditionelle design.

Kom forbi vores værksted i Herning og lad os se på din Nothing Phone og reparere den for dig.  Vi reparerer alt indenfor Nothing Phone smartphones.

Priser

Nothing Phone reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm reparation Kontakt for pris
Diagnose 250,-
Panserglas 250,-
Andre typer reparationer Kontakt for pris

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Nothing Phone reparationer

Nothing Phone er forholdsvis ny på markedet og ikke alle steder kan reparere telefonen. Vi er et af de få steder der kan reparere denne type enhed. Kontakt os på 93109899 og lad os se hvad vi kan gøre for dig!

Knust Nothing Phone skærm

Skal du have skiftet skærmen på din Nothing Phone hurtigst muligt? Måske kan du ikke finde nogle steder der kan reparere denne type enhed? Du har måske ventet i flere uger eller måneder og har stadig ikke kunne få den repareret? Så kom forbi vores værksted i Herning. Vi kan reparere den som et af de få steder i Danmark. Ring på 93109899 og høre hvornår vi kan reparere din Nothing Phone

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.