+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 8 Reparationer 

Oneplus telefoner er indenfor de seneste år vokset markant og er nu også kommet til Danmark. Med sin lave pris og suveræne skærm, samt sin lækre design, er det en telefon der i manges øjne er årets telefon 2020. Men hvad gør du hvis du taber din nye Oneplus 8 og skærmen flækker eller bliver knust, så din touch ikke længere fungerer? Eller du taber din i vand så den ikke længere kan tænde? Bekymringerne kan være mange men heldigvis er vi her for dig.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Priser

OnePlus 8 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++ ——
Skærm Udskiftning Original LCD 2500 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning Kontakt for pris.
Bagside Udskiftning 999 kr.
Front Kamera Udskiftning Kontakt for pris.
Bagkamera Udskiftning Kontakt for pris.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning Kontakt for pris.
Ladestik Udskiftning Kontakt for pris.
Lydløs Knap udskiftning Kontakt for pris.
Ørehøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Bundhøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Oneplus 8 reparation af de bedste

Er du i tvivl om hvor du skal få repareret din Android telefon? Er der mange muligheder i Herning, Silkeborg, Holstebro og omegn? Så lad os vise dig hvorfor det er os du skal vælge. Vi har udført reparationer på Oneplus, Samsung, Apple iPhone, Huawei, Nokia, Lg, Motorola og mange andre enheder i over 10 år. Vi ved hvor vigtig din telefon er for dig og gør derfor alt for at reparere din telefon så hurtig som muligt.

Skærmreparation på din Oneplus 8 i Herning

Oneplus 8 har en stor og knivskarp skærm men hvad gør man når man taber den og det kræver et skærmskift? Bor du i Herning, Holstebro eller Silkeborg, kan du altid ringe til os, sende os em mail, en sms eller booke en tid på vores hjemmeside. Så kører vi ud til dig på adressen og udfører reparation af din Oneplus smartphone. Er du i tvivl om hvorfor vi skal være dem der reparerer eller fikser din mobiltelefon? Det skal du ikke være. Vi er et af danmarks bedste reparatører når det gælder Oneplus og andre smarte enheder.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.