+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus 9 Reparationer 

Vi har mange års erfaring indenfor reparation af Oneplus enheder og kan med garanti også hjælpe dig med at fikse din telefon. Om du har fået en vandskade, tabt den og har ødelagt skærmen eller den ikke starter længere, kan du altid ringe til os og høre om råd og vejledning på din enhed.

De fleste reparationer vi udfører, bliver færdig indenfor 30 min. Ring til os i dag og hør nærmere om hvordan vi hos FixByDrive kan hjælpe dig.

Priser

OnePlus 9 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Original LCD 2200 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning Kontakt for pris.
Bagside Udskiftning 800 kr.
Front Kamera Udskiftning Kontakt for pris.
Bagkamera Udskiftning Kontakt for pris.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning Kontakt for pris.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning Kontakt for pris.
Ørehøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Bundhøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Hvorfor skal du vælge os?

Når du vælger at få repareret din Oneplus smartphone hos os, er der mange goder som du ikke får andre steder. Vi er billige, kvalitetsbevidste og bruger kun de bedste reservedele så du er sikker på at din mobiltelefon fungerer 100% optimal igen. Vi giver en gratis låneenhed hvis reparationen tager længere tid end først antaget.

Få udskiftet din skærm billigt i Herning

Prisen for at få skiftet din skærm eller repareret glasset på din Oneplus, kan være en dyr fornøjelse. Men det behøver det ikke at være når du vælger os som din foretrukne reparatør. Vi har prisgaranti, prismatch og bruger de absolut bedste dele til din telefon. Bor du i Silkeborg, Holstebro eller Struer? Ingen bekymringer. Vi kører nemlig også ud til disse byer og udskifter de nødvendige dele.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.